Gündem Özeti / 14 Şubat 2017 - Son Dakika
Güncel

Gündem Özeti / 14 Şubat 2017

Gündem Özeti / 14 Şubat 2017

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Vekili Prens Muhammed bin Selman bin Abdülaziz'i kabul edecek.

14.02.2017 00:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Vekili Prens Muhammed bin Selman bin Abdülaziz'i kabul edecek.

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz tarafından resmi törenle karşılanacak Erdoğan, onuruna verilecek öğle yemeğine iştirak edecek, heyetler arası görüşmelere katılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan'daki temaslarının ardından Katar'a geçerek, eski Katar Emiri Şeyh Hamad Bin Khalifa Al Sani ile görüşecek.

(Riyad/Doha)

2- TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Radyo ve Televizyon Yayıncıları Meslek Birliğinin, Medya ve Demokrasi Etkinliği'ne katılacak.

(TBMM/14.00)

3- AK Parti, CHP ve HDP TBMM grupları toplanacak.

(TBMM/11.15/13.30/12.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- TBMM'den

Genel Kurulunda, bazı uluslararası anlaşmaların onaylanmasına ilişkin kanun tasarıları görüşülecek.

(15.00)

2- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi üzerinde görüşmeler başlayacak.

(15.30)

EKONOMİ

1- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, araba tasarımına büyük ilgi duyan otizm hastası 13 yaşındaki Mesut Uygun'u makamında kabul edecek.

(Ankara/14.00)

2- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu Guvernörler Konseyi 40. Toplantısı'na katılacak.

(Roma)

3- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "5G Mükemmeliyet Merkezi Açılış Töreni"ne iştirak edecek.

(Ankara/16.00)

4- TÜİK, 2016 yılının 4. çeyreğine ilişkin kırmızı et üretim istatistiğini, aralık ayına ilişkin sanayi ciro endeksini ve bu yılın ocak ayına ilişkin tarım ürünleri üretici fiyat endeksini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

5- Hazine, 9 yıl vadeli sabit kuponlu devlet tahvilini yeniden ihraç edecek.

(Ankara)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, Amman temasları kapsamında Ürdünlü mevkidaşı Kral Abdullah ile bir araya gelecek.

(Amman)

2- Fırat Kalkanı Harekatı ve Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

(Halep/İdlib/Şam/Hama/Humus/Lazkiye/Ankara)

3- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler izleniyor.

(Sana/Riyad)

GÜNCEL

1- SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı, Başkanlık binasında, SGK ile PTT arasındaki Banka Promosyonu Protokolü İmza Törenine katılacak.

(Ankara/15.00)

2- Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, "İşçi ve İşverenlerin Uyum Kapasitelerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımıyla Artırılması" projesi kapsamında The Ankara Hotel'de düzenlenecek "İş Yaşamı Becerileri Eğitimi"nde konuşacak.

(Ankara/09.30)

KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Sultan 2. Abdülhamid Han'ın kızı Fatma Naime Hanım'ın torunu Bülent Osman'ın, Fatih Camisi'nde ikindi vakti düzenlenecek cenaze törenine katılacak, ardından Yıldız Parkı içindeki Çadır Köşkü'nde taziye ziyaretinde bulunacak.

(İstanbul/16.15)

SPOR

1- Erzurum'da düzenlenen 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali (EYOF 2017), devam ediyor.

(Erzurum)

2- UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu, 2 maçla başlayacak.

Benfica- Borussia Dortmund ve Paris Saint Germain-Barcelona maçları oynanacak.

(Lizbon/Paris/22.45)

3- Voleybol Erkekler Challenge Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray HDI Sigorta, deplasmanda İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımıyla karşılaşacak.

(Tel Aviv/20.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gündem Özeti / 14 Şubat 2017 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement