GÜNDEM ÖZETİ / 22 Mart 2022 - Son Dakika
Güncel

GÜNDEM ÖZETİ / 22 Mart 2022

GÜNDEM ÖZETİ / 22 Mart 2022

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Nijer-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Daouda Mamadou Marthe ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

21.03.2022 23:58  Güncelleme: 00:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 Nisan 1920

1- TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Nijer- Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Daouda Mamadou Marthe ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

(TBMM/14.30)

2- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kızılcahamam Eliz Hotel'de "Yurt Dışı Bursiyerler Vizyon ve Farkındalık Eğitimleri" programına katılacak.

(Ankara/09.30)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na iştirak edecek.

(TBMM/13.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Üretim Sürecine Katılım Programı Tanıtım Toplantısı'nda yer alacak, çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

(Gaziantep/10.30-13.30)

2- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Beyoğlu Belediyesince 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi'nde düzenlenecek "Su ve Sürdürülebilirlik İlk Çağrı Programı"na iştirak edecek.

(İstanbul/10.30)

3- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, parti genel merkezinde düzenlenecek "ÜniAK Gençlik Zirvesi"ne katılacak.

(Ankara/10.00)

4- TBMM'den

MHP'nin Meclis grup toplantısı gerçekleştirilecek.

Genel Kurulda Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek.

(TBMM/10.45/15.00)

EKONOMİ FİNANS

1- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Demiryol-İş Sendikası Toplu İş Sözleşmesi Uygulama ve Değerlendirme Toplantısı'na katılacak.

(Bolu/16.00)

2- Hazine ve Maliye Bakanlığı, 4 ve 10 yıl vadeli tahvil ihalesi düzenleyecek, 2 yıl vadeli kira sertifikasının doğrudan satışını gerçekleştirecek.

(Ankara)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 48. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'na katılarak konuşma yapacak.

(İslamabad)

2- Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, Bulgaristan'da Cumhurbaşkanı Rumen Radev ile bir araya gelecek.

(Sofya)

3- Rusya- Ukrayna savaşı ve uluslararası yansımaları izleniyor.

GÜNCEL

1- Dünya genelinde Kovid-19'a ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

1- Voleybol Kadınlar CEV Kupası Finali'nin rövanşında Eczacıbaşı Dynavit, Almanya'nın Allianz MTV Stuttgart takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

(Stuttgart/21.00)

2- Voleybol Erkekler CEV Challenge Kupası Finali'nin rövanşında Halkbank, deplasmanda Fransa'nın Narbonne Volley takımıyla karşı karşıya gelecek.

(Narbonne/21.30)

3- 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nin play-off yarı finalinde 24 Mart'ta deplasmanda Portekiz'le karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, Portekiz'de hazırlıklarını sürdürecek.

(Porto)

4- Basketbolda Bitci Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesi başlayacak ve Nesibe Aydın- Bursa Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe Safiport- Galatasaray maçları yapılacak.

(Mersin/16.30/19.30)

5- Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 31. haftasında Anadolu Efes, İspanya'nın Real Madrid takımını konuk edecek.

(İstanbul/20.30)

6- Basketbol ULEB Avrupa Kupası A Grubu'nun 16. haftasında Türk Telekom, İtalya'nın Dolomiti Energia Trento takımıyla karşılaşacak.

(Ankara/20.00)

7- Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi J Grubu'nun 6. ve son haftasında deplasman mücadelelerinde TOFAŞ, İspanya'nın BAXI Manresa takımıyla, Darüşşafaka da İtalya'nın Nutribullet Treviso takımıyla karşı karşıya gelecek.

(Manresa/Treviso/22.30)

8- Galatasaray'da Nef Stadı'nın çatısına inşa edilen güneş enerji santralini devreye alma ve Guinness rekor takdim töreni düzenlenecek.

(İstanbul/10.00)

9- Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de 28 Mart-3 Nisan'da düzenlenecek Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası için Elmadağ Güreş Kamp Eğitim Merkezi'nde çalışmalarını sürdüren Serbest Stil Erkek A Milli Takımı, gazetecilerle bir araya gelecek.

(Ankara/14.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel GÜNDEM ÖZETİ / 22 Mart 2022 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement