GÜNDEM ÖZETİ / 24 Eylül 2021 - Son Dakika
Güncel

GÜNDEM ÖZETİ / 24 Eylül 2021

GÜNDEM ÖZETİ / 24 Eylül 2021

6 Nisan 1920YASAMA YÜRÜTME SİYASET1- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Valiliği ziyaret edecek, il eğitim değerlendirme toplantısına katılacak, Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarette bulunacak.

23.09.2021 23:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 Nisan 1920

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Valiliği ziyaret edecek, il eğitim değerlendirme toplantısına katılacak, Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarette bulunacak.

(Antalya/10.00/10.15/11.50)

EKONOMİ FİNANS

1- Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti İlçe Başkanları Toplantısı'na katılacak, Bayındır Belediyesini ziyaret edecek, Küçük Menderes Havzası Tarım Toplantısı'nda bulunacak, nar hasadı ve faydalı böcek salımı yapacak, meyve işleme ve paketleme tesisine ziyaret gerçekleştirecek.

(İzmir/09.00-17.00)

2- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Tutak Yolu Viyadüğü'nde incelemede bulunacak, Valiliği, Belediyeyi ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek esnafla buluşacak.

(Ağrı/10.30-15.00)

3- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), eylül ayına ilişkin iktisadi yönelim istatistikleri ve reel kesim güven endeksi ile imalat sanayi kapasite kullanım oranını açıklayacak.

(Ankara/10.00)

4- Türkiye İstatistik Kurumu, eylül ayı sektörel güven endekslerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Afganistan'daki siyasi gündem ve güvenlik konularına ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Kabil/Ankara)

GÜNCEL

1- Dünya genelinde Kovid-19'a ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Karahantepe'yi ziyaret ederek basın toplantısı düzenleyecek.

(Şanlıurfa/11.00)

SPOR

1- Süper Lig'de 7. hafta mücadelesi Altay- Beşiktaş maçıyla başlayacak.

(İzmir/20.00)

2- TFF 1. Lig'de 7. haftanın ilk maçında Kocaelispor ile Tuzlaspor karşı karşıya gelecek.

(Kocaeli/20.00)

3- TFF 3. Lig'de 4. hafta mücadelesi 1. Grup'ta yapılacak tek maçla başlayacak.

4- Voleybol CEV Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Türk takımlarından kadınlarda Fenerbahçe Opet, VakıfBank ve Türk Hava Yolları, erkeklerde Fenerbahçe HDI Sigorta ve Ziraat Bankkart'ın grup aşamasındaki rakipleri Slovenya'da çekilecek kurayla belli olacak.

(Ljubljana/19.00)

5- Hentbol Erkekler Süper Lig'in 2. haftası tek maçla başlayacak.

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel GÜNDEM ÖZETİ / 24 Eylül 2021 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın Ölümü Kapalı Grup Toplantısında Anıldı
    17:55 CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın Ölümü Kapalı Grup Toplantısında Anıldı

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM'de düzenlenen kapalı grup toplantısında, yaşamını yitiren TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'ı anarak başkanlık etti. Bayraktar, uzun yıllar CHP Grubu'nda Grup Müdürü olarak görev yapmıştı.

  • Antalya'da Bekir Özer Türkiye Muaythai Şampiyonası'nın açılışı yapıldı
    17:54 Antalya'da Bekir Özer Türkiye Muaythai Şampiyonası'nın açılışı yapıldı

    Antalya'da düzenlenen Bekir Özer Türkiye Muaythai Şampiyonası'nın açılış töreni Kemer ilçesindeki Göynük Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, konuşmasında sporcuların ulusal ve uluslararası platformlarda elde ettiği başarıları vurgulayarak, 2024 yılında da aynı başarıyı beklediklerini belirtti. Açılış töreninde Bekir Özer'e teşekkür plaketi verildi. Şampiyona 21 Nisan'da sona erecek.

  • Erzincan'da maden kazasıyla ilgili araştırma komisyonu kuruldu
    17:54 Erzincan'da maden kazasıyla ilgili araştırma komisyonu kuruldu

    Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen maden kazasında 9 işçi toprak altında kaldı. TBMM'de kurulan İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Komisyon başkanlığına AKP Antalya Milletvekili Atay Uslu seçildi.

  • Yabancılar Türkiye'deki Hisse Senetlerine Yatırım Yapmaya Devam Ediyor
    17:54 Yabancılar Türkiye'deki Hisse Senetlerine Yatırım Yapmaya Devam Ediyor

    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) haftalık menkul kıymet istatistiklerine göre, yurt dışında yerleşik kişiler 5 Nisan haftasında 362,9 milyon dolarlık hisse senedi aldı. Yabancıların net hisse senedi alımı 22 Mart haftasından bu yana 1 milyar 59 milyon dolara ulaştı. Yabancı yatırımcıların bu alımları, aralıktan bu yana en güçlü yabancı yatırımcı alımına işaret ediyor.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bosna Hersek HSYK Başkanı ile Görüştü
    17:53 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bosna Hersek HSYK Başkanı ile Görüştü

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da Bosna Hersek Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı Halil Lagumdzija ile bir araya geldi. Tunç, görüşmenin ardından Türkiye'nin Saraybosna Büyükelçiliğini ziyaret ederek, Büyükelçi Sadık Babür Girgin'den çalışmaları hakkında bilgi aldı ve anı defterini imzaladı.

  • Alaçatı Ot Festivali Başladı
    17:53 Alaçatı Ot Festivali Başladı

    Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Alaçatı Ot Festivali başladı. Festival, Ege otları ve yöresel yemeklerle dolu bir program sunuyor.

  • İBB Meclisi'nde MHP ve BBP Ayrı Grup Kurma Kararı
    17:51 İBB Meclisi'nde MHP ve BBP Ayrı Grup Kurma Kararı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi'nin nisan ayı oturumlarının ikinci birleşiminde MHP ve BBP ayrı grup kurma kararlarını açıkladılar. AK Parti kadrolarından olan 5 meclis üyesi MHP grubuna geçerken 2 meclis üyesi de BBP grubunu kurdu.

  • Osmaniye Devlet Hastanesi'nde Kan Bağışı Etkinliği Gerçekleştirildi
    17:49 Osmaniye Devlet Hastanesi'nde Kan Bağışı Etkinliği Gerçekleştirildi

    Osmaniye Devlet Hastanesi, Türk Kızılay işbirliğinde düzenlenen kan bağışı etkinliğiyle hastane personeli ve vatandaşlardan kan bağışı topladı. Başhekim Mürsel Koçer, düzenli kan bağışının kan hücrelerinin yenilenmesini sağladığını belirtirken, Türk Kızılay Şube Başkanı Ramazan Çetin de bağış yapan gönüllülere teşekkür etti.


Advertisement