GÜNDEM ÖZETİ / 3 Eylül 2019 - Son Dakika
Güncel

GÜNDEM ÖZETİ / 3 Eylül 2019

GÜNDEM ÖZETİ / 3 Eylül 2019

6 Nisan 1920YASAMA YÜRÜTME SİYASET1- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Göç Değerlendirme Toplantısı'na katılacak.

03.09.2019 00:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 Nisan 1920

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Göç Değerlendirme Toplantısı'na katılacak.

(Bursa/10.00)

2- AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde, işten çıkarılan belediye personelini ziyaret edecek.

(İstanbul/11.00)

EKONOMİ

1- Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Orta Anadolu Ekonomi Forumu"na katılacak.

(Sivas/16.00)

2- Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Çekya Başbakanı Andrej Babis ve Çekya Ticaret ve Sanayi Bakanı Karel Havlicek'in katılımıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde düzenlenecek çalışma yemeğine iştirak edecek.

(Ankara/13.00)

3- TÜİK, ağustos ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Suriye'de Beşşar Esed rejimi ve destekçilerinin İdlib gerginliği azaltma bölgesine yönelik saldırıları ve diğer gelişmeler takip ediliyor.

(İdlib/Halep)

SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) Gençlik Günü kutlamasına katılacak, Beşiktaş Bolu Gerede Kamp Tesisleri'nin açılışını yapacak.

(İstanbul/10.30/Bolu/14.00)

2- Basketbolda 2019 FIBA Dünya Kupası Çin'de sürüyor.

Organizasyonun dördüncü gününde Türkiye, E Grubu'ndaki ikinci maçında ABD ile karşı karşıya gelecek. Gruptaki diğer maçta Japonya ile Çekya karşılaşacak.

Günün diğer maçları F Grubu'nda Karadağ- Yeni Zelanda ve Brezilya- Yunanistan, G Grubu'nda Almanya- Dominik Cumhuriyeti ve Ürdün- Fransa, H Grubu'nda da Avustralya- Senegal ve Litvanya- Kanada arasında olacak.

(Şanghay/15.30/11.30/Nanjing/11.00/15.00/Shenzhen/11.30/15.30/Dongguan/10.30/14.30)

3- A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda 7 Eylül Cumartesi günü İstanbul'da Andorra, 10 Eylül Salı günü de deplasmanda Moldova ile oynayacağı beşinci ve altıncı maçların hazırlıklarını TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

(İstanbul/18.30)

4- Kadın A Milli Futbol Takımı, 2021 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki ikinci maçında deplasmanda Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

(Heerenveen/21.00)

5- A Milli Erkek Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Polonya'nın Walbrzych kentinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda B Grubu'ndaki dördüncü maçında Hollanda ile karşılaşacak.

(Walbrzych/17.45)

6- Hentbolda erkekler ve kadınlarda 2019-2020 sezonu Türkiye Kupası 1. tur eşleşmeleriyle, Süper Lig fikstür çekimi Türkiye Hentbol Federasyonunun merkez binasında yapılacak.

(Ankara/14.00/14.30)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel GÜNDEM ÖZETİ / 3 Eylül 2019 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı
    12:41 Antalya'da elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, elektrikli bisiklet ile otomobil çarpıştı ve 1 kişi yaralandı. Kazanın anı güvenlik kamerasına yansıdı. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

  • Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi
    12:40 Muğla'da Romantik Evlilik Teklifi

    Muhsin Emir ve Buse Demirci, Datça Kumluk Plajında meşaleler eşliğinde sürpriz evlilik teklifi yaparak bir buçuk yıllık arkadaşlıklarını resmiyete döktü. Buse Demirci, erkek arkadaşının sürpriz teklifine şaşkınlıkla karşılık verirken, Muhsin Emir ise Buse'nin hayatını değiştirdiğini ve en güzel kadını bulduğunu söyledi.

  • Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli
    12:40 Zonguldak'ta Mali Müşavirlere Enflasyon Düzeltmesi İçin Ücret Ödenmeli

    Zonguldak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Kahveci, mali tablolara uygulanacak olan enflasyon düzeltmesi işlemleri için ücret ödenmesi gerektiği tavsiyesinde bulundu. Kahveci, bu işlemlerin mali müşavirlere ek iş yükü getirdiğini ve emeklerinin karşılığını almaları gerektiğini belirtti.

  • Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu
    12:39 Danimarka'da 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binası alevlere teslim oldu

    Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bulunan 17. yüzyıldan kalma tarihi borsa binasında çıkan yangın sonucunda binanın simge kulesi yıkıldı. Yangın sırasında binadaki tarihi tabloları kurtarmaya çalışan insanlar, yangının Notre-Dame Katedrali yangınına benzediğini ifade etti.


Advertisement