GÜNDEM ÖZETİ / 30 Nisan 2022 - Son Dakika
Güncel

GÜNDEM ÖZETİ / 30 Nisan 2022

GÜNDEM ÖZETİ / 30 Nisan 2022

6 Nisan 1920YASAMA YÜRÜTME SİYASET1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Düziçi Belediyesini, Bahçe Belediyesini, Hasanbeyli Belediyesini, Valiliği, Osmaniye Belediyesini ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, iftar programına katılacak.

29.04.2022 23:59  Güncelleme: 00:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 Nisan 1920

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Düziçi Belediyesini, Bahçe Belediyesini, Hasanbeyli Belediyesini, Valiliği, Osmaniye Belediyesini ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, iftar programına katılacak.

(Osmaniye/12.00-18.45)

2- Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İttifak Holding Konyaspor- Fatih Karagümrük maçını izleyecek, AK Parti Konya İl Başkanlığının iftar programında yer alacak, Bedesten'de esnafı ziyaret edecek.

(Konya/16.00/19.46/21.45)

3- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Valiliğe ziyarette bulunacak, Isparta İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na iştirak edecek.

(Isparta/17.30/17.45)

EKONOMİ FİNANS

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, çeşitli ziyaretlerde bulunacak, Batman Toplu Açılış ve GAP Projeleri İmza Töreni'nde, AK Parti İl Başkanlığının iftar programında yer alacak.

(Batman/14.00-19.11)???????

2- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bazı ziyaretler gerçekleştirecek, tarım sektörü temsilcileriyle toplantı yapacak, Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret edecek.

(Kahramanmaraş/13.00-18.45)

3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pınarhisar ve Çakıllı çevre yollarının açılış törenine katılacak, çeşitli ziyaretlerin ardından Pınarhisar'da halk iftarı programında bulunacak.

(Kırklareli/14.00-19.30)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Rusya- Ukrayna savaşı ve uluslararası yansımaları izleniyor.

KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Roma'nın Sınır Garnizonu Zerzevan Kalesi Sergisi'nin ve Feqi'den Tuale Resim Sergisi'nin açılışını gerçekleştirecek, Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, Kürtçe Klasik Eserler Ortak Yayın Protokolü İmza Töreni'ne, "İki Nehrin Buluşması" belgesel film gösterimine, Doğunun Kanatları Konseri'ne ve iftar programına katılacak.

(Diyarbakır/11.00-19.20)

SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çorum'da Valilik, Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, iftar programında yer alacak.

(Çorum/17.00-19.00)

2- Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasına İttifak Holding Konyaspor-VavaCars Fatih Karagümrük, Kasımpaşa-Medipol Başakşehir, Atakaş Hatayspor- Altay ve Trabzonspor-Fraport TAV Antalyaspor maçlarıyla devam edilecek.

(Konya/İstanbul/16.00/Hatay/Trabzon/20.30)

3- TFF 2. Lig'de 37. hafta Kırmızı Grup'ta yapılacak tek maçla başlayacak, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi gruplarında 20. hafta karşılaşmaları oynanacak.

4- ING Basketbol Süper Ligi'nde 23. haftadan ertelenen Frutti Extra Bursaspor- Türk Telekom maçı yapılacak.

(Bursa/21.00)

5- Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet ile VakıfBank, play-off final etabının ilk maçında karşı karşıya gelecek, 3'üncülük mücadelesinde Türk Hava Yolları ile Eczacıbaşı Dynavit ilk maça çıkacak.

(İstanbul/20.00/13.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel GÜNDEM ÖZETİ / 30 Nisan 2022 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de K-Şarj Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açıldı
    14:44 Kayseri'de K-Şarj Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açıldı

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri ve Civarı Elektrik Türk AŞ ile Hunat Enerji şirketinin hizmete sunduğu K-Şarj elektrikli araç şarj istasyonunun açılış törenine katıldı. Açılış töreninde konuşan Büyükkılıç, elektrikli araba sayısının arttığını ve belediyenin de elektrikli otobüslerle filoyu zenginleştirdiğini belirtti. Ayrıca, Millet Bahçesi'nde güneş enerji santrali destekli şarj üniteleri projesi için talimat verdiğini söyledi. K-Şarj elektrikli araç şarj istasyonu, 35 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirildi ve KCETAŞ tarafından yüzde 20 indirimli hizmet verecek.

  • Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'ni ziyaret etti
    14:44 Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'ni ziyaret etti

    Başkan Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'nde vatandaşlara projelerini anlattı ve düğün salonunu yeniden düzenleyeceklerini duyurdu.

  • Osmaneli Anaokulu'ndan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Sergisi
    14:41 Osmaneli Anaokulu'ndan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Sergisi

    Bilecik'in Osmaneli İlçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında, Osmaneli Anaokulu öğrencileri ve velileri tarafından hazırlanan açık hava sergisi büyük ilgi gördü.

  • Şırnak Uludere kara yolu sağanak sonucu ulaşıma kapandı
    14:41 Şırnak Uludere kara yolu sağanak sonucu ulaşıma kapandı

    Uludere ilçesinde yaşanan sağanak sonucu Şırnak-Uludere kara yolu Uludere 3 ve Uludere 5 köprüleri mevkisinde akarsuyun debisi yükselerek taştı. Bu durum sonucunda araçlar mahsur kaldı ve yol ulaşıma kapandı. Kepçelerin yardımıyla araçlar kurtarıldı ve yol açma çalışmaları devam ediyor.

  • Diyarbakır'da DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyelerine operasyon: 15 kişi gözaltına alındı
    14:39 Diyarbakır'da DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyelerine operasyon: 15 kişi gözaltına alındı

    Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında polis ekipleri, belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyeleri de dahil olmak üzere 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

  • Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı
    14:37 Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı

    Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışma başlattı. Operasyonda 1 milyon 515 bin boş makaron, 8 bin 140 puro, sahte bandroller, elektronik sigaralar, güneş gözlükleri, kaçak tütün, 5 kaçak cep telefonu, 2 sigara sarma makinesi ve 8 bin 245 litre sahte alkol ele geçirildi. 14 şüpheli gözaltına alındı.


Advertisement