GÜNDEM / 1 Nisan 2023 - Son Dakika
Güncel

GÜNDEM / 1 Nisan 2023

GÜNDEM / 1 Nisan 2023

Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

01.04.2023 06:33  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 Nisan 1920

1- Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Paşa Mahallesi TOKİ Alanı'nda Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'ne katılacak.

(Elazığ/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile görüşecek, AK Parti KKTC Teşkilatı ile buluşacak ve Kıbrıs Türkleriyle iftar yapacak.

(Lefkoşa/15.00-19.16) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Valiliği ziyaret edecek, depremzedeler için yapılacak TOKİ konutları arsasında incelemede bulunacak, konteyner kente ziyaret gerçekleştirecek.

(Diyarbakır/13.00/13.30/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ FİNANS

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Yıldız Teknik Üniversitesi İSTKA Projeleri Açılışı ile TÜBİTAK Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi Sonuçları Töreni'ne katılacak.

(İstanbul/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 14. Güney Ege Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı ziyaret edecek, tarım sektörü temsilcileri ile toplantıda bir araya gelecek.

(Muğla/12.30/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İpekli-3 Otogar Konteyner ve Prefabrik Kent'te basın açıklaması gerçekleştirecek, Katar konteyner kent ile Narlıca Aselsan çadır kentini ziyaret edecek, İskenderun OSB sanayicileri ile toplantı düzenleyecek ve yatırım turuna iştirak edecek, İskenderun Limanı'nda basına açıklama yapacak ve iftar programına katılacak.

(Adıyaman/11.00/Hatay/13.00-19.04) (Fotoğraflı-Görüntülü)

GÜNCEL

1- Yüksek Seçim Kurulu'nda, 14 Mayıs'taki cumhurbaşkanı seçimine katılacak adayların birleşik oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesi için kura çekimi yapılacak.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta mücadelesi başlayacak; Trabzonspor-Yukatel Kayserispor, Medipol Başakşehir- MKE Ankaragücü ve Galatasaray- Adana Demirspor maçları yapılacak.

(Trabzon/16.00/İstanbul/16.00/20.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Spor Toto 1. Lig'de 30. hafta başlayacak; Altaş Denizlispor, Göztepe'yi, Yılport Samsunspor da Pendikspor'u konuk edecek.

(Denizli/13.30/Samsun/20.30) (Fotoğraflı)

3- TFF 3. Lig gruplarında 26. hafta başlayacak, 8 maç yapılacak.

4- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftası başlayacak; Türk Telekom- Beşiktaş Emlakjet, Frutti Extra Bursaspor-Bahçeşehir Koleji ve Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket- Pınar Karşıyaka maçları yapılacak.

(Ankara/13.00/Bursa/15.30/Denizli/18.00) (Fotoğraflı)

5- ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde play-off çeyrek final mücadelesi başlayacak; Fenerbahçe Alagöz Holding-Beşiktaş GKN Kargo, Galatasaray Çağdaş Faktoring-Nesibe Aydın, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi- Çankaya Üniversitesi ve BOTAŞ-Emlak Konut ilk maçları yapılacak.

(İstanbul/13.00/16.00/Mersin/15.00/Ankara/17.00) (Fotoğraflı)

6- Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nin 22. haftası PTT-VakıfBank, Sigorta Shop- Türk Hava Yolları, Çukurova Belediyesi Adana Demirspor-Fenerbahçe Opet, Aydın Büyükşehir Belediyespor-Nilüfer Belediyespor, Galatasaray HDI Sigorta- Sarıyer Belediyespor ve Bolu Belediyespor-İlbank maçlarıyla tamamlanacak.

(Ankara/14.00/16.30Adana/Aydın/İstanbul/15.00/Bolu/16.00) (Fotoğraflı)

7- Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 24. haftası, Halkbank-Fenerbahçe HDI Sigorta maçıyla başlayacak.

(Ankara/20.00) (Fotoğraflı)

8- Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin 18'inci haftasına, İzmir Büyükşehir Belediyespor- Sakarya Büyükşehir Belediyespor maçıyla başlanacak.

(İzmir/16.30) (Fotoğraflı)

9- Artistik Cimnastik Gençler Dünya Şampiyonası, erkekler ve kadınlarda alet finalleriyle sürecek.

(Antalya) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- Judoda 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na kota puanı kazandıran Antalya Grand Slam Turnuvası sürüyor.

(Antalya) (Fotoğraflı-Görüntülü)

11- Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 3. ayağı Avustralya'da sıralama turlarıyla başlıyor.

(Melbourne) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel GÜNDEM / 1 Nisan 2023 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İskenderun'da kasten yaralama ve yağma suçlarından aranan şüpheli tutuklandı
    18:38 İskenderun'da kasten yaralama ve yağma suçlarından aranan şüpheli tutuklandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kasten yaralama ve yağma suçlarına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan B.Ç'nin ikametini tespit ederek operasyon düzenledi. Gözaltına alınan şüpheli, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Bahar Alerjisi ve Semptomları
    18:37 Bahar Alerjisi ve Semptomları

    Yılın canlı ve renkli bahar ayları geldi. Havalar ısınıyor, çiçekler açıyor ancak bu aynı zamanda havada daha fazla polen olduğu anlamına geliyor. Polenle birlikte artan, bahar alerjisi olarak adlandırılan saman nezlesi ise, birçok kişi için burun akıntısı ve gözlerde kaşıntı demek. Bahar alerjisi olan kişilerde burun, göz ve boğazın şişmesine veya tahriş olmasına neden olan proteinler içeren polenlerin etkisiyle semptomlar ortaya çıkar. Bahar alerjisinin semptomlarıyla başa çıkmak için antihistaminik veya farklı formlarda steroidler kullanılabilir.

  • Hatay Dörtyol'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında güreş ve masa tenisi müsabakaları düzenlendi
    18:33 Hatay Dörtyol'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında güreş ve masa tenisi müsabakaları düzenlendi

    Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor müsabakalarında 330 öğrenci güreş ve masa tenisi yarışmalarına katıldı. Dereceye giren sporcular, 23 Nisan'da yapılacak törende ödüllerini alacak.

  • CHP Belediye Başkanları İlk Kez Bir Araya Geldi
    18:33 CHP Belediye Başkanları İlk Kez Bir Araya Geldi

    Ankara Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, CHP'nin düzenlediği 'İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı'na katıldı. Toplantıda, belediye başkanlarının görüşleri, önerileri ve önümüzdeki dönemle ilgili talepleri dinlendi.

  • Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı
    18:31 Diyarbakır Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın Sur Belediyesi'nde DEM Partililerin Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren sözler söylediği iddialarına ilişkin U.G. adlı şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.

  • Sur Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret iddialarını reddetti
    18:29 Sur Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret iddialarını reddetti

    Sur Belediyesi, mazbata töreninin ardından belediyede DEM Parti yöneticilerinin Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içeren sözler söyledikleri iddiasıyla Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlatması üzerine açıklama yaptı. Açıklamada, “Parti Yönetimimiz ve Eş Başkanlarımız tarafından söylendiği iddia edilen sözler, bizlerden bağımsız bir yurttaşın söylemi olup, tarafımıza yöneltilen iddialar asılsızdır” denildi.


Advertisement