Gündemin Merak Edilen İsmi Okan Can Yantır Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Gündemin Merak Edilen İsmi Okan Can Yantır Kimdir?

Gündemin Merak Edilen İsmi Okan Can Yantır Kimdir?

Sıla ve Ahmet Kural olayında merak edilen kilit isim Okan Can Yantır kimdir,nerelidir, kaç yaşındadır?

07.11.2018 15:12  Güncelleme: 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dönem adı, Sıla ile aşk dedikodularında anılan Okan Can Yantır, Ahmet Kural ve Sıla olayının ardından yeniden gündeme geldi. Ahmet Kural'ın ifadesinin sonrasında oklar Okan Can Yantır'a döndü. Peki, Okan Can Yantır kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, ne iş yapar?

OKAN CAN YANTIR VE SILA BAĞLANTISI NE?

Evlilik yolunda ilerleyen Sıla ve Ahmet Kural, 2018 yılının başlarında bir anda ayrıldıklarını açıklamışlardı. Ayrılığın nedeni Okan Can Yantır olarak gösterilse de taraflar iddiaları yalanladı ve olay kapandı. Sıla ve Ahmet Kural olayının patlamasının ardından Okan Can Yantır, Ahmet Kural'ın ifade vermesinin ardından yeniden gündeme geldi.Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Okan Can Yantır hakkında merak edilenler...

Gündemin Merak Edilen İsmi Okan Can Yantır Kimdir?

OKAN CAN YANTIR KİMDİR?

1980 yılında dünyaya gelen 38 yaşındaki Okan Can Yantır, üniversite eğitimini Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü'nde aldı. Okan Can Yantır, Fransa Paul Valery Üniversitesi'nde Seçim Stratejileri ve Aday İmajı eğitimi de aldı. Dergi sektörünün tanınan isimlerinden olan Okan Can Yantır, Esquire Dergisi ile dergi sektörüne giriş yaptı ve böylece kariyerinde ilk adımını atmış oldu.

Gündemin Merak Edilen İsmi Okan Can Yantır Kimdir?

ARDA TURAN'IN AJANSININ BAŞINDA

Arda Turan, Türkiye'nin ilk sporcu kariyer yönetimi ajansı Possible'ı açtıve Possible'ın başına ise Okan Can Yantır getirildi. Okan Can Yantır daha önce GQ Türkiye dergisinin Genel Yayın Yönetmenliği görevindeydi. Okan Can Yantır, Esquire ve Radio D'de de çalıştı.

Gündemin Merak Edilen İsmi Okan Can Yantır Kimdir?
Okan Can Yantır - Arda Turan

Son Dakika Magazin Gündemin Merak Edilen İsmi Okan Can Yantır Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement