Gündoğmuş'a 2 Yılda 30 Milyonluk Yatırım - Son Dakika
Yerel

Gündoğmuş'a 2 Yılda 30 Milyonluk Yatırım

Gündoğmuş\'a 2 Yılda 30 Milyonluk Yatırım

Gündoğmuş’ta Büyükşehir Hizmet Birimi ve Kültür Merkezi’nin temelini atan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ilçeye 2 yılda yaklaşık 30 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

09.10.2016 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gündoğmuş'ta Büyükşehir Hizmet Birimi ve Kültür Merkezi'nin temelini atan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ilçeye 2 yılda yaklaşık 30 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Gündoğmuş Hizmet Birimi ve Kültür Merkezi temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren ve çok sayıda vatandaş katıldı. 14 senedir siyasetin içerisinde olduğunu, verdiği sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalıştığını kaydeden Türel, şöyle konuştu: "Söz ağızdan çıktıktan sonra siz sözün esiri olursunuz. O yüzden sözün esiri olmamak için verdiğimiz sözleri yerine getirmek bizim siyasi anlayışımızın en birinci maddesidir. Biz Gündoğmuş'a hizmetler yapacağız, projeler yapacağız, eserler kazandıracağız diyorken birileri çıktı, 'Antalya'dan Gündoğmuş'a hizmet mi gidermiş' dedi. Yüzlerce kilometre öteye Antalya Büyükşehir Belediyesi nasıl götürürmüş dediler. Onlar yan gelip yatmaya alışmışlar. Allah korusun kazansalardı, gelip size biz zaten buralara hizmet gelmez demiştik deyip, bizden de hizmet beklemeyin diyeceklerdi. Şimdi onu söyleyenler Gündoğmuş'a hizmet nasıl gelirmiş görsünler, öğrensinler, belki bundan sonra da hizmet siyasetini öncelik olarak sağlarlar."

300 kişilik konferans salonu

7 Haziran seçimlerinden önce Gündoğmuş'ta ASMEK binası açtıklarını hatırlatan Türel, ASMEK kurslarına özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Şimdi de Büyükşehir Hizmet Binası'nın temelini atarak, Gündoğmuş'un en büyük eserlerinden ve binalarından birisini kazandırıyor olmaktan büyük bir şeref duyduğunu ifade eden Başkan Türel, şu bilgileri verdi: "Şu anda Gündoğmuş'un en büyük binası, şimdiki belediye binamız. Onun iki katından daha büyük bir bina olacak. Yaklaşık 7 milyon liraya mal olacak. Gündoğmuş'un her ihtiyacını görmeye müsait muhteşem bir proje. Belediyemizin hizmet birimleri bu binamızın içinde yer alacak. Ayrıca 300 kişilik tiyatro ve konferans salonu yer alacak. Böylelikle Gündoğmuş kültürel etkinliklerin de merkezi olacak."

5 yıldızlı misafirhane

Gündoğmuş'un en büyük sorunlarından bir tanesinin de konaklama olduğunu kaydeden Türel, "Şimdi bu bina ile o ihtiyacı da karşılayacağız. 16 yataklı misafirhanemiz ile 5 yıldızlı otel ayarında misafirlerimizi ağırlayacağız" dedi. Gündoğmuş'un hizmetin en iyisine layık olduğunu söyleyen Başkan Menderes Türel, ilçeye gerektiğinde açık olarak da kullanılabilen Avrupai bir kapalı pazar projesi kazandıracaklarını da müjdeledi. Gündoğmuş'un birçok sorununu gidermeye çalıştıklarını aktaran Başkan Türel, bugüne kadar Gündoğmuş'a ASAT'la birlikte yaptıkları yatırım miktarını 30 milyon lira olarak açıkladı. Gündoğmuş'a göreve geldiklerinden bu yana 10 milyon liralık yol yatırımı yaptıklarını belirten Türel, bunun daha önce İl Özel İdaresi'nin Antalya'nın tüm ilçelerine bir yılda yaptığı toplam yatırım kadar olduğunun altını çizdi.

Başkan Türel, temel atma töreninin ardından Gündoğmuşlu muhtarlarla toplantı yaparak, sorun, talep ve önerilerini dinledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gündoğmuş'a 2 Yılda 30 Milyonluk Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement