Gündüz Müdürlük Yapıyor, Akşam Poliklinik Hizmeti Veriyor, Gece de Ameliyata Gidiyor - Son Dakika
Yaşam

Gündüz Müdürlük Yapıyor, Akşam Poliklinik Hizmeti Veriyor, Gece de Ameliyata Gidiyor

Gündüz Müdürlük Yapıyor, Akşam Poliklinik Hizmeti Veriyor, Gece de Ameliyata Gidiyor

Şırnak İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük, gündüz müdürlük, akşam poliklinik hizmetin yanında gece saatlerinde ameliyata giriyor.

20.02.2019 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük, gündüz müdürlük, akşam poliklinik hizmetin yanında gece saatlerinde ameliyata giriyor.

Şırnak'a atandığı günden beri farkındalığını hissettiren Üroloji Uzmanı Op. Dr. İsmail Başıbüyük, hem İl Sağlık Müdürlüğü hem poliklinik doktoru hem de ameliyat hizmeti veriyor. Şırnak'ta yaklaşık 4 ay önce göreve başlayan ve doktor başına düşen hasta sayısını azaltıp, hizmet kalitesini arttırmak için kolları sıvayan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük, gündüz kurumunda görev yaparken, akşam saatlerinden itibaren hasta muayene ediyor. Başıbüyük, akşam saatlerinde muayene ettiği bir hastayı ameliyat etti.

Hastanede saat 21.00'da ameliyata giren İl Sağlık Müdürü Üroloji Uzmanı Op. Dr. İsmail Başıbüyük, saatlerce süren başarılı bir operasyonla Yusuf Özdemir'i sağlığına kavuşturdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Üroloji Uzmanı Op. Dr. İsmail Başıbüyük, "Her gün mesai saati dışında fırsat buldukça hastalara bakıyorum. ve aynı zamanda günde 2 ameliyat şeklinde planlamamız var. Bizim derdimiz mesai kavramı değil. Gece saat 01.00'da da aransam gelir hastama bakar, ameliyatımı yaparım. Acil bir hasta olur, gecenin bir saatinde bize ihtiyaç duyulur. Zaman ve mekan hiç önemli değil. Gece saatinde olur, ilçelerde olur. Hizmeti götürmemiz gereken her noktaya götüreceğiz. Bu görevi sadece müdürlük olarak değil, hekimlik olarak da devam ettireceğiz. Bir hekime düşen hasta sayısı çok fazladır. Ben Cizre Devlet Hastanesinde günde 130 hasta bakıyordum. Hasta bakarak diğer hekimlerimizin üzerindeki yükü de hafifletmem gerekiyor. Yükü hafiflettikçe hastaya verilen hizmettin kalitesi de artacaktır" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Gündüz Müdürlük Yapıyor, Akşam Poliklinik Hizmeti Veriyor, Gece de Ameliyata Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı
    17:32 Çorum'un Osmancık İlçesi'nde Aydınlatma Lambası Alev Aldı

    Osmancık ilçesinde D-100, E-80 Karayolu kenarındaki aydınlatma lambası aniden alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Başkan Ünlü, Uzunyalı'da incelemelerde bulundu
    17:06 Başkan Ünlü, Uzunyalı'da incelemelerde bulundu

    Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Uzunyalı'da oteller ve restoranlar bölgesinde incelemelerde bulundu. Yayaların rahat etmesi için çalışmalar başlattı.

  • Sinop Boyabat'ta Engellilere Akülü Engelli Araçları Temin Edildi
    16:53 Sinop Boyabat'ta Engellilere Akülü Engelli Araçları Temin Edildi

    Sinop'un Boyabat ilçesinde, İlçe Müftülüğü tarafından iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi. Müftülük Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı dağıtırken, iki engellinin akülü engelli aracı talebiyle karşılaştıklarını belirtti. Hayırsever vatandaşların bağışlarıyla iki akülü araç temin edildi ve engellilere teslim edildi.

  • Yedisu'da Ormanda Gezen Bozayı Yavruları Görüntülendi
    16:44 Yedisu'da Ormanda Gezen Bozayı Yavruları Görüntülendi

    Bingöl'ün Yedisu ilçesinde ormanlık alanın yakınındaki bahçelikte gezinen 2 bozayı yavrusu cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Yedisu ilçesinin Elmalı köyündeki ormanın yakınındaki bahçelik alanda yanlarında anneleri olmayan 2 bozayı yavrusu görüldü. Bahçede gezinerek etrafta yiyecek aradıkları sanılan bozayı yavruları, bir süre sonra insanları görünce ormanlık alana doğru kaçtı. Sevimli bozayı yavruları, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

  • Define ararken mağarada ölen baba ile oğlu toprağa verildi
    16:42 Define ararken mağarada ölen baba ile oğlu toprağa verildi

    Bursa'nın İznik ilçesinde mağarada kaçak define kazısı yaptıkları esnada jeneratörden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden baba ve oğlu Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde toprağa verildi.


Advertisement