Güneş'in Türkiye ve Erzurum Kahramanları - Son Dakika
Yerel

Güneş'in Türkiye ve Erzurum Kahramanları

Güneş\'in Türkiye ve Erzurum Kahramanları

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavında (TEOG) Erzurum Özel Güneş Koleji Türkiye birincisi oldu.

02.07.2015 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavında (TEOG) Erzurum Özel Güneş Koleji Türkiye birincisi oldu.

Türkiye birinciliği elde eden Özel Güneş Koleji idarecileri ile derece alan öğrenciler Vali Altıparmak'ı ziyaret ettiler. Vali Yardımcısı Haktan Gökçekuyu ve Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu'nun da hazır bulunduğu kabulde Okul Müdürü Abdulhamit Yıldırım Vali Altıparmak'a, yapılan sınav ve programları hakkında bilgiler aktardı. Yıldırım, yoğun bir çalışma temposunun sonunda öğrencilerin büyük bir başarıya imza atarak Erzurum'daki başarının yanı sıra Türkiye birinciliğini elde ettiklerini söyledi.

Vali Altıparmak'ta öğrenci ve idarecileri başarılarından dolayı tebrik ederek, gelecekle ilgili planları konusunda öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Vali Altıparmak, değerlerle bezenmiş, değerlerle donatılmış, gerçekten farklı olabilmeyi etrafına gösteren, yani milli ve manevi değerlerle donatılmış bir insan olarak hayatı kazanmanın önemli olduğuna vurgu yaparak, "alacağınız kararlarda acele etmeyin. Hangi konuda daha iyiyseniz o alanda kendinizi yetiştirirseniz, hem kendinize hem ülkenize, hem de dünya insanlarına katkı sağlamış olursunuz" dedi.

Bu yıl yapılan TEOG sınavlarında Muhammet Emin Efe, Sümeyra Bozbey, Şeymanur Kılınboz, Alper Aksoy, Alperen Çağlaroğlu, Berk Alemdar ve Süha Melik Kaygın, Hayati Kayra Gürdal 120 tam soruya cevap vererek büyük bir başarıya imza atarken, Ezgi Akarsu iki sınavda da aldığı 700 tam puanla Türkiye Birincisi oldu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güneş'in Türkiye ve Erzurum Kahramanları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement