Güneş Magath'tan Daha Beter" - Son Dakika
Spor

Güneş Magath'tan Daha Beter"

Güneş Magath\'tan Daha Beter"

Sezon başı kampındaki ağır idmanlardan dolayı zorlandığını açıklayan Beşiktaş'ın Alman golcüsü Gomez, "Açıkçası Beşiktaş'a ilk geldiğimde antrenmanları çok ağır ve yorucu bulmuştum. Felix Magath'tan bile daha katı bir teknik direktör ile çalışacağımı beklemiyordum. Gerçekten Şenol Güneş'in antrenmanları, Magath'ın çalışmalarından daha yorucu. Ama ben o idmanlar sayesinde bugün ayaktayım" dedi.

31.01.2016 20:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezon başı kampındaki ağır idmanlardan dolayı zorlandığını açıklayan Beşiktaş'ın Alman golcüsü Gomez, "Açıkçası Beşiktaş'a ilk geldiğimde antrenmanları çok ağır ve yorucu bulmuştum. Felix Magath'tan bile daha katı bir teknik direktör ile çalışacağımı beklemiyordum. Gerçekten Şenol Güneş'in antrenmanları, Magath'ın çalışmalarından daha yorucu. Ama ben o idmanlar sayesinde bugün ayaktayım" dedi.

Almanya milli takımına yeniden davet edilen Gomez, "İlk günlerde yoğun tempo nedeniyle yoruluyordum ve bu durumu yadırgıyordum. Adeta komando gibi çalışıyorduk ama sonrasında bu çalışmaların karşılığını almaya başladım. Şenol Güneş benim için çok büyük bir şans. Beşiktaş'a gelmesem belki de bir daha Alman Milli Takımı'na davet edilmezdim. Beşiktaş'tan ayrılmayı hiç düşünmüyorum. Böyle teknik adamları kolay kolay bulamazsınız. Takımdaki arkadaşlık ortamı da çok iyi. İyi ki Türkiye'ye gelmişim" diyerek sözlerini noktaladı.

Türkiye'deki kariyeri

Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 17, UEFA Avrupa Ligi'nde 5 ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 maça çıkan Alman golcü Mario Gomez,  toplam 15 gol attı.

Ligde 13, Avrupa arenasında 2 kez rakip ağları sallayan Alman yıldız, kupada henüz golle buluşamadı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Güneş Magath'tan Daha Beter' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement