Güneş Onay Verdi, Yönetim Bomba Transfer İçin Harekete Geçti! - Son Dakika
Spor

Güneş Onay Verdi, Yönetim Bomba Transfer İçin Harekete Geçti!

Güneş Onay Verdi, Yönetim Bomba Transfer İçin Harekete Geçti!

Siyah-Beyazlılar'ın başarılı ön liberosu Atiba Hutchinson, Kartal'ın önceki hocası Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'ın radarına girmişti.

05.06.2016 03:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siyah-Beyazlılar'ın başarılı ön liberosu Atiba Hutchinson, Kartal'ın önceki hocası Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'ın radarına girmişti.

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak kapatan takımın tüm maçlarında görev yapan Kanadalı futbolcuyu, yeni takımına da götürmek için temasta bulunan Hırvat teknik adam, Atiba'dan olumlu yanıt almıştı. Fanatik'in haberine göre bu gelişme sonrasında yıldız futbolcu için 7 milyon Euro'luk bir fiyat belirleyen yönetim, bu ismin yerini doldurmak için ilk hedef olarak Xabi Alonso'yu seçti.

Ancelotti geliyor O gidiyor

Yeni sezonda takımın başına geçecek olan Carlo Ancelotti'nin takımda gençleşmeye gidecek olması sebebiyle daha fazla forma giyebileceği bir takıma gitmeye sıcak bakan 34 yaşındaki futbolcu, tecrübesi ve tam bir takım oyuncusu olması sebebiyle teknik direktör Şenol Güneş'ten de tam onay aldı. Gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak takımda Atiba'nın yerine Devler Ligi tecrübesi yaşamış bir futbolcuya sıcak bakan Güneş'in, Alonso'yu sistemine uygun bir isim olarak gördüğü bildirildi.

Tam bir görev adamı

Bayern Münih formasıyla sezonu 39 maçla tamamlayan Alonso, 2 gol ve 3 asistlik performansıyla takımının hem Bundesliga'da hem de Almanya Kupası'nda zafere uzanmasına tecrübesiyle katkıda bulundu. Ön libero hattına ek olarak zaman zaman Bayern'de stoper hattında da görev yapan İspanyol yıldız, özel yaşamıyla değil de futboluyla ön planda yer alan bir isim olarak tanınıyor.

16 kupası var

Kariyerinde tam 16 kez kupa sevinci yaşayan Alonso; Şampiyonlar Ligi (2), Bundesliga (2), Almanya Kupası, İngiltere Kupası, La Liga, İspanyol Kupası (2), İspanyol Süper Kupası, UEFA Süper Kupası (2), İngiltere Süper Kupası, Avrupa Şampiyonu (2) ve Dünya Kupası'nı kaldırdı.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Güneş Onay Verdi, Yönetim Bomba Transfer İçin Harekete Geçti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement