Güney Ege'de Yaz Bitiyor Turizm Devam Ediyor! - Son Dakika
Güncel

Güney Ege'de Yaz Bitiyor Turizm Devam Ediyor!

Güney Ege\'de Yaz Bitiyor Turizm Devam Ediyor!

Türk sinemasının Sultanı Türkan Şoray'a benzerliğiyle ünlenen; Eskişehirli Güzel Ressam Yazar Tülin Onar, 50 kişilik hayran grubuyla Marmaris'e Tatile geldi.

08.09.2018 08:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in, düzenlediği yurtiçi turlarıyla tanınan Merkez Tur firması; yaz turizm sezonunun sonlarına gelinen Eylül ayında bir sürpriz yaparak, 50 kişilik grupla Marmaris'e geldi.

Marmaris Sesin Hotel'de konaklayan Eskişehir grubu günübirlik çevre gezisi olarak ta, Orhaniye Kızkumu, Selimiye Köyü Mahallesi ve Bozburun Beldesi Mahallesi istikametini tercih etti.

ESKİŞEHİR'İN SULTANINA MARMARİS'TE BÜYÜK İLGİ

Eskişehir grubunda dikkat çeken ve gittiği her yerde büyük ilgi gören kişi; Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray'a benzerliğiyle ünlenen; Eskişehirli Güzel Ressam Yazar Tülin Onar oldu.

SONBAHAR VE KIŞ GEZİLERİ ARTACAK

Eskişehirliler'in başta Marmaris olmak üzere Muğla yöresinin doğal güzelliklerine hayran kaldıklarına dikkat çeken Merkez Tur Genel Müdürü Emel Özkan Bozkurt bu yıldan itibaren iç turizmde neredeyse bir talep patlaması yaşadıklarını belirterek; "Daha şimdiden Ekim ayında Marmaris için düzenlediğimiz bir turumuz daha kesinleşti. Yaz bitse de halkımızın3 - 5 günlük turistik gezi talepleri,her geçen gün artıyor. Ekim, Kasım derken bir de yılbaşı gezileri var programlarımız arasında. Bu tabi ülkemiz turizmi için çok sevindirici bir yükseliş. Böyle devam ederse turizmimiz yıl boyuna yayılacak gibi görülüyor." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Güney Ege'de Yaz Bitiyor Turizm Devam Ediyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement