Güney Ege Denizi'nde Kuvvetli Fırtına Bekleniyor - Son Dakika
Güncel

Güney Ege Denizi'nde Kuvvetli Fırtına Bekleniyor

Güney Ege Denizi\'nde Kuvvetli Fırtına Bekleniyor

Meteoroloji 2nci Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, Güney Ege Denizi'nde yarın öğle saatlerinden itibaren 50-75 kilometre hızla kuvvetli fırtına beklendiğini bildirdi. Bölge sakinleri olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıldı.

27.04.2023 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

METEOROLOJİ 2'nci Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, Güney Ege Denizi'nde yarın öğle saatlerinden itibaren 50-75 kilometre hızla, kuvvetli fırtına beklendiğini bildirdi. Müdürlük, bölge sakinlerinin olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu.

Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden, Güney Ege Denizi için kuvvetli fırtınanın etkili olacağı uyarısı yapıldı. Yarın öğle saatlerinden itibaren etkili olması beklenen fırtınaya ilişkin, "Güney Ege'de rüzgarın, batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde, 50-75 kilometre hızla, fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, yarın akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor. Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek, deniz ulaşımındaki aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Güney Ege Denizi'nde Kuvvetli Fırtına Bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement