Güneybatı Anadolu'daki dört il için kuvvetli sağanak uyarısı - Son Dakika

Güneybatı Anadolu'daki dört il için kuvvetli sağanak uyarısı

15.03.2023 22:17
Güneybatı Anadolu'daki dört il için kuvvetli sağanak uyarısı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) yarın Güneybatı Anadolu'daki dört il için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) yarın Güneybatı Anadolu'daki dört il için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu.

AFAD'dan yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son verilere göre, yarın Muğla, Isparta ve Burdur'un doğusunda yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli, Antalya merkez ve doğusunda yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanağın beklendiği belirtildi.

Açıklamada sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.

Kaynak: AA
YORUMLAR
500
Kahramanmaraş yine sallandı! Depremin büyüklüğü 4.4 olarak ölçüldü Kahramanmaraş yine sallandı! Depremin büyüklüğü 4.4 olarak ölçüldü Adana'nın Saimbeyli İlçesinde 3.8 Büyüklüğünde Derpem Oldu Adana'nın Saimbeyli İlçesinde 3.8 Büyüklüğünde Derpem Oldu Burdur polisi yurtta kalan depremzede çocuklara oyuncak dağıttı Burdur polisi yurtta kalan depremzede çocuklara oyuncak dağıttı

Son Dakika Güncel Güneybatı Anadolu'daki dört il için kuvvetli sağanak uyarısı - Son Dakika


Advertisement