Güneydoğu Turuna Çıkan Yaşlı Adam Şanlıurfa'da Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Güneydoğu Turuna Çıkan Yaşlı Adam Şanlıurfa'da Kayboldu

Düzce'den Bir Otobüs Firması ile Güneydoğu Turuna Çıkan 74 Yaşındaki Şeref Topçu, Şanlıurfa'nın Birecik İlçesinde Kayıplara Karıştı.

15.11.2007 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'den bir otobüs firması ile Güneydoğu turuna çıkan 74 yaşındaki Şeref Topçu, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Düzce'den 31 Ekim 2007 tarihinde özel bir otobüs şirketi ile Güneydoğu turuna çıkan Şeref Topçu'nun (74) bindiği otobüs, Birecik ilçesinde bir dinlenme tesisinde mola verdi. İlçe girişindeki tesiste yaklaşık 10 dakika bekleyen otobüs hareket edince bir yolcunun eksik olduğu fark edildi. Yapılan tüm aramalara rağmen yaşlı adamın izine rastlanmadı. Babalarının hayatından endişe ettiklerini ifade eden İlhami ve İlhan Topçu, yaşlı adamın akli dengesinin yerinde olduğunu, evden kaçmak

gibi bir niyetinin olmadığını söyledi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri ise kaybolan yaşlı adamın her yerde arandığını, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirtti.

Öte yandan ekipler, son günlerde bazı yayın kuruluşlarında, "Şanlıurfa'da organ mafyası dolaşıyor" şeklinde çıkan haberleri yalanlayarak vatandaşların endişelenmemesi gerektiğini kaydetti.

(FÖ-ST-GS-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Güneydoğu Turuna Çıkan Yaşlı Adam Şanlıurfa'da Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement