Günlerdir kayıptı... Cansız bedeni asansör boşluğundaki varilin içinde bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Günlerdir kayıptı... Cansız bedeni asansör boşluğundaki varilin içinde bulundu

Günlerdir kayıptı.

14.05.2022 14:00  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Günlerdir kayıptı... Cansız bedeni asansör boşluğundaki varilin içinde bulunduUğur Kahraman'ın, eski kayınpederi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktıAdliyeye sevk edilen kayınpeder Hüseyin S. "Cinayeti kızımın namusu için işledim"

Tuzla'da 26 Nisan tarihinden beri kayıp olan Uğur Kahraman'ın cansız bedenine ulaşıldı. Kahraman'ın eski kayınpederi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen kayınpeder, "Cinayeti kızımın namusu için işledim" dedi.

Tuzla'da 26 Nisan tarihinden beri kayıp olarak aranan Uğur Kahraman'ın cansız bedenine ulaşıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Hüseyin S., eski damadı Uğur Kahraman'ı öldürdüğünü itiraf etti. İtiraf sonrası ekipler, kayınpeder Hüseyin S. tarafından öldürülen Kahraman'ın cesedini bir asansör boşluğunda varilin içinde buldu.

ÖLDÜRDÜKTEN SONRA VARİLİN İÇİNE KOYDU

Edinilen bilgiye göre kayınpeder Hüseyin S.'nin kendi evine çağırdığı eski damadı ile tartıştı ve tabancasını çıkartarak alnından vurdu. Olayın ardından kayınpeder Sezer, cesedi boş bir varilin içine koyarak kendi evinin bahçesinde sakladı. Kayınpeder Sezer, daha sonra varili kendi ailesinin evine götürerek apartmanda bulunan asansör boşluğuna koydu.

VARİL AĞIR OLDUĞU İÇİN HURDACIDAN YARDIM İSTEDİ

İddiaya göre, varil ağır olduğundan kayınpeder, kapısının önünden geçen bir hurdacıdan para karşılığında yardım istedi. Bilgisi olmadan yardım eden hurdacıyla birlikte varili taşıdığı bilgisine ulaşıldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Hüseyin S., adliyeye sevk edildi.

"KIZIMIN NAMUSUNU KORUMAK İÇİN ÖLDÜRDÜM"

Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan kayınpederin verdiği ifadede kızının namusunu temizlediği için cinayeti işlediği ileri sürüldü. Şahıs, gazetecilerin neden öldürdünüz sorusuna, "kızımı öldüren uyuşturucu ve fuhuşa sürükleyen kişiydi. Cinayeti kızımın namusu torunlarımın namusu için işledim" dedi.

Günlerdir kayıptı... Cansız bedeni asansör boşluğundaki varilin içinde bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Günlerdir kayıptı... Cansız bedeni asansör boşluğundaki varilin içinde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement