Günübirlik Dairede Öldürülen 17 Yaşındaki Aleyna Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Günübirlik Dairede Öldürülen 17 Yaşındaki Aleyna Son Yolculuğuna Uğurlandı

Haber-Kamera: Enver ALAS / İSTANBUL,DHAKartal'da önceki gece günlük kiraya verilen bir dairede tabancayla başından vurularak öldürülen 17 yaşındaki Aleyna Can, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

02.12.2017 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Enver ALAS/ İSTANBUL,DHA

Kartal'da önceki gece günlük kiraya verilen bir dairede tabancayla başından vurularak öldürülen 17 yaşındaki Aleyna Can, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

Aleyna Can için Maltepe Aydınevler Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. 4 çocuklu ailenin en küçüğü olan Aleyna Can'ın başta anne ve babası olmak üzere camiye gelen yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Taziyeleri baba Orhan Can ile 11 yıl önce boşandığı eşi anne Ayşe Yirmibeş ve Aleyna'nın kardeşleri kabul etti. Anne Ayşe Yirmibeş'in ayakta durmakta zorluk çektiği görüldü. Helallik alınmasının ardından öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından Aleyna Can, Başıbüyük Mezarlığı'nda toprağa verildi.

POLİSİN ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Öte yandan olayın ardından polis ekipleri bölgede bulunan güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan iki kişiyi gözaltına alırken kaçan Eser Devrim E.'nin yakalanması için başlatılan çalışma ise sürüyor.

SOSYAL MEDYADAKİ FOTOĞRAFLARINI SİLDİ

Ayrıca olayın ardından kayıplara karışan Eser Devrim E'nin, sosyal medya hesabından paylaştığı, aralarında silahlı pozlarının da bulunduğu fotoğrafları sildiği öğrenildi.

Günübirlik Dairede Öldürülen 17 Yaşındaki Aleyna Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Günübirlik Dairede Öldürülen 17 Yaşındaki Aleyna Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    18:58 Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Ahmet Metin Genç başkanlığında yapılan toplantıda, yeni dönemde güzel hizmetler yapmanın iradesi vurgulandı. Meclis 1. Başkanvekilliğine Faruk Kanca, 2. Başkanvekilliğine ise Cevdet Bayraktar seçildi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen ve diğer siyasi parti temsilcileri de katıldı.

  • Kamyonetten savrulan kamelya 3 belediye işçisini yaraladı
    18:56 Kamyonetten savrulan kamelya 3 belediye işçisini yaraladı

    Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde seyir halindeki kamyonetten savrulan kamelyanın sıkıştırdığı 3 belediye işçisi yaralandı. Yaralanan işçiler hastaneye kaldırıldı.

  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı
    18:54 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın evinde Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve 5'e 2 pas çalışmalarının ardından maçın son taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Gaziantep FK, bu antrenmanla birlikte hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

  • Kocaeli'de izinsiz çalışan 8 yabancı kadın yakalandı
    18:53 Kocaeli'de izinsiz çalışan 8 yabancı kadın yakalandı

    Kocaeli'nin Darıca ilçesinde gerçekleştirilen denetimde, izinsiz çalışan 8 yabancı uyruklu kadın yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir otelin masaj salonunda yapılan denetimde, çalışma izni olmadan istihdam edildiği belirlenen Kenya, Nepal, Özbekistan, Türkmenistan, Tayland ve Güney Afrika uyruklu kadınlar yakalandı. Kadınların işlemlerinin ardından ülkelerine gönderileceği bildirildi.

  • Basın Konseyi tarafından düzenlenen panelde medyada etik ve etik denetimi konuşuldu
    18:52 Basın Konseyi tarafından düzenlenen panelde medyada etik ve etik denetimi konuşuldu

    Basın Konseyi tarafından Güney Avrupa'da medyaya güven oluşturmak amacıyla düzenlenen panelde, medyada etik değerlerin göz ardı edildiği vurgulandı. Atilla Gökçe, etik kaygıların iyi insanların kaygıları olduğunu belirterek, etik davranmanın önemine dikkat çekti. Medyada etik sorunların gazeteciler, televizyoncular, programcılar, yorumcular ve moderatörler tarafından yaratıldığı ifade edildi.

  • Uludağ'da Nisan Ayında Kar Sürprizi
    18:50 Uludağ'da Nisan Ayında Kar Sürprizi

    Türkiye'nin en gözde kış turizm merkezlerinden Uludağ'da, nisan ayında hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte kar yağışı etkili oldu. Uludağ'da hava sıcaklığı eksi 1 ile 9 derece arasında ölçüldü ve kar yağışının gün boyunca devam etmesi bekleniyor.


Advertisement