Günün Banko Kuponu - Son Dakika
Spor

Günün Banko Kuponu

Günün Banko Kuponu

454- Villarreal - Athletic Bilbao İspanya Kral Kupasında rövanş maçı,ilk maçı 3-2 Bilbao kazandı.

13.01.2016 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

454- Villarreal - Athletic Bilbao

İspanya Kral Kupasında rövanş maçı,ilk maçı 3-2 Bilbao kazandı.Tur için Villarreal'in maç başından itibaren gol arayacağını düşünüyorum ve evlerinde oynadıkları maçlarda bu konuda gayet başarılı oldukları aşikar.Bilbao'da kolay pes etmeyecektir.İki takımında gol bulabileceği zevkli bir mücadele olacağını düşünüyorum.

456- Manchester City - Everton

Manchester City'nin evinde oynadığı son 13 maçta hem 2.5 gol barajı aşıldı hem karşılıklı goller atıldı.Aynı şekilde Everton son 8 deplasman karşılaşmasında rakip ağları havalandırmayı başardı.Bu maç yine iki takımın karşılıklı gol bulacağını düşünüyorum.

460-Hull - Cardiff

Tekrar Premier Lige dönme mücadelesi veren Hull City evinde Cardiff'i ağırlayacak.Bu sezon evindeki tek mağlubiyeti olan Hull yine galibiyet için sahada olacaktır.Cardiff'in evinde az gol yiyen Hull'a karşı koyması zor görünüyor,ev sahibinin galibiyete yakın olacağını düşünüyorum.

462- Tottenham - Leicester City

Bu sezonun süpriz ekibi Leicester City White Hart Lane'de Tottenham karşısına çıkıyor.Tottenham evinde başarılı sonuçlara imza atıyor,aynı şekilde Leicester Cİty'de deplasmanlarda tek mağlubiyet almış durumda.Taraf bahsi yerine iki takımında gol atacağı kanaatindeyim.

BANKO KUPON

454- Villarreal - Athletic Bilbao/Karşılıklı Gol - Var Oran: 1.60

456-Manchester City - Everton/Karşılıklı Gol - Var Oran: 1.50

460-Hull - Cardiff/Maç Sonucu - 1 Oran: 1.55

462-Tottenham - Leicester City/Karşılıklı Gol - Var Oran: 1.60

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Günün Banko Kuponu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement