Günün Özeti - Son Dakika
Güncel

Günün Özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

30.07.2017 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

PKK'nın sözde Kato Jirka cephe sorumlusu öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak/Beytüşşebap-Faraşin bölgesinde, saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen 9 teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Etkisiz hale getirilen teröristler arasında PKK'nın sözde Kato Jirka cephe sorumlusu da var.

...

Antalya'daki yangında 150'ye yakın dükkan zarar gördü

Antalya'da bir çarşıda çıkan yangında 150'ye yakın dükkan zarar gördü. Dükkan sahiplerinin sinir krizi geçirdiği yangında sabotaj ihtimali üzerine 2 kişi gözaltına alındı.

...

Kum yüklü kamyon ve servis minibüsü devrildi: 9 yaralı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde hakimiyetini kaybeden kum yüklü hafriyat kamyonu devrildi. Kamyona çarpmamak için manevra yapan servis minibüsünün de devrildiği kazada, 9 kişi yaralandı.

...

Tünelde zincirleme kaza: 1 ölü, 5 yaralı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Kaza anı tünel güvenlik kameralarınca görüntülendi.

...

Sarayburnu açıklarında can pazarı

Fatih Sarayburnu açıklarında denize giren ve bir süre sonra akıntıya kapılarak kaybolan genç, Deniz Arama ve Kurtarma ekipleri tarafından nefes kesen bir operasyonla kurtarıldı. Yaşanan can pazarı ve kurtarma anları cep telefonu kamerasına saniye saniye yansırken, durumunun iyi olduğu öğrenilen genç ambulansla hastaneye kaldırıldı.

...

Ekmek yaparken çıkan yangın 6 evi kül etti

Burdur'un Tefenni ilçesine bağlı Başpınar köyünde kadınlar ekmek yaparken sıçrayan kıvılcımların büyümesi ile çıkan yangında 6 ev yandı.

...

Festivalde korkutan yangın

İspanya'nın Barselona kentinde binlerce kişinin katıldığı bir elektronik müzik festivalinde yangın çıktı. 22 bin kişi festival alanından tahliye edildi.

(İHA)

Günün Özeti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Günün Özeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement