Güpgüpoğlu Lisesi Karabük'ü Gezdi - Son Dakika
Yerel

Güpgüpoğlu Lisesi Karabük'ü Gezdi

Güpgüpoğlu Lisesi Karabük\'ü Gezdi

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesine bağlı Perşembe Lisesi gezi kulübü tarafından Yenice, Karabük ve Safranbolu'ya geziler düzenlendi.

24.04.2013 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesine bağlı Perşembe Lisesi gezi kulübü tarafından Yenice, Karabük ve Safranbolu'ya geziler düzenlendi.

Perşembe Filiz Rifat Güpgüpoğlu Lisesi Gezi Kulübü tarafından Yenice-Karabük ve Safranbolu'ya gezi düzenlendi. Geziye 43 öğrenci katıldı. Öğrencilere öğretmenlerden Turhan Okumuş, Yener Kaya ve Okul Müdürü Mehmet Özdemir rehberlik etti. Gezi, Yenice Şeker Kanyonunda sabah kahvaltısının ardından yapılan kanyon gezintisi ve doğa yürüyüşüyle başladı. Daha sonra öğrenciler Karabük Üniversitesinin misafiri oldu. Burada yetkililer tarafından üniversitenin tanıtımı ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıdan sonra kampus tanıtımının ardından öğle yemeği ikram edildi. Gezinin ilerleyen bölümlerinde UNESCO Dünya kültür mirası içerisinde yer alan Safranbolu şehrine gelerek burada tarih öğretmeninin rehberliğinde öğrenciler bu önemli şehri tanımaları sağlandı. Gezinin son bölümünde Karabük şehir merkezinde öğrenciler gezdirilerek Karabük'ü tanımaları sağlandı.

Okul Müdürü Mehmet Özdemir; "Amaç ve hedeflerimiz arasında öğrencilerimizin akademik başarıları yanında bilgi, görgü ve kültürlerini artırmak, görerek yaşayarak öğrenmelerini sağlamak, ufuklarını genişletmek, vizyonlarını geliştirmek, onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamak da vardır. Bu geziye katılan öğrencilerimizin çoğunluğu Karabük iline daha önce hiç gitmemiş, gitse de gezip gördüğümüz yerlere hiç gelmemiş öğrencilerimizdir. Bizim bakış açımızla ilklere vesile olmak sevinç ve gurur verici bir durumdur. Hem de doğru yolda olduğumuzun işaretidir. Öğrencilerimizin ilgi ve talepleri doğrultusunda bu tür faydalı gezi ve etkinliklerimiz önümüzdeki dönem içerisinde de gerçekleştirilecektir. Bu gezinin gerçekleştirilmesinde emeği olan, maddi manevi desteği olan herkese, ayrıca bizleri misafir eden Karabük Üniversitesi yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ederim" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güpgüpoğlu Lisesi Karabük'ü Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement