Gurbetçi Alper, Manisa Büyükşehir Belediyespor'da - Son Dakika
Yerel

Gurbetçi Alper, Manisa Büyükşehir Belediyespor'da

Gurbetçi Alper, Manisa Büyükşehir Belediyespor\'da

Manisa Büyükşehir Belediyespor dış transferde daha önce Kaiserslautern ve Gaziantespor forması giyen forvet oyuncusu Alper Akçam’ı transfer etti.

04.07.2016 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyespor dış transferde daha önce Kaiserslautern ve Gaziantespor forması giyen forvet oyuncusu Alper Akçam'ı transfer etti.

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını devam ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor, Almanya doğumlu, Kaiserslautern, Gaziantepspor ve Wormatia Worms kulüplerinde forma giyen başarılı forvet oyuncusu Alper Akçam'ı iki yıllığına transfer etti. Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ersoy Arslan, ve Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu katıldı. Hedefleri olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu ifade eden başarılı forvet kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi. Yeşil-beyazlı formayı giyeceği için heyecanlı olduğunu belirten gurbetçi futbolcu Alper Akçam, "Manisa Büyükşehir Belediyespor hedefleri olan bir takım, bu takımda oynayacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Büyük başarılara imza atmak için çok çalışacağım" diye konuştu.

İmza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ersoy Arslan, gurbetçi forvet Alper Akçam'ın takıma katkı sağlayacağına inandıklarını söyledi. Transferin iki taraf içinde hayırlı olması temennisinde bulunan Arslan, "Almanya'da Kaiserslautern, Wormatia Worms, Türkiye'de Gaziantespor gibi önemli kulüplerde oynamış olan forvet oyuncusu Alper Akçam'ı iki yıllığına transfer ettik. Önceki sezonda devre arası transfer etmek istediğimiz oyuncumuzla bundan sonra beraber çalışacağız. Teknik Direktörümüz Levent Eriş'in çok istediği bir futbolcuydu. Kendisine güveniyoruz. Kulübümüze hayırlı olsun" diye konuştu. Arslan, bundan sonraki süreçte genç ve yetenekli oyuncuları kadrolarına katmaya devam edeceklerinin altını çizdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gurbetçi Alper, Manisa Büyükşehir Belediyespor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement