16 Yaşındaki Çocuk Anne, 7 Aylık Bebeğini Boğarak Öldürdü - Son Dakika
Güncel

16 Yaşındaki Çocuk Anne, 7 Aylık Bebeğini Boğarak Öldürdü

Gürcistan'da 16 yaşındaki çocuk anne, 7 aylık bebeğini boğarak öldürdü. Gözaltına alınan çocuk anne suçunu itiraf etti.

22.05.2019 12:37  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürcistan'ın Kaspi kentinde 16 yaşındaki bir anne 7 aylık bebeğini boğarak öldürdü. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada annenin suçu kabul ettiği ifade edildi. Genç annenin 13 ila 17 yıl arasında ceza alacağı öngörülüyor.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Gürcistan İçişleri Bakanlığı, Şida-Kartli bölgesinde yer alan Kaspi şehrine bağlı Agiani köyünde 16 yaşındaki genç annenin 7 aylık bebeğini boğarak öldürdüğünü duyurdu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, ağır koşullarda yavrusunu öldürmekle suçlanan annenin gözaltına alındığı ve suçunu itiraf ettiği belirtildi.

16 Yaşındaki Çocuk Anne, 7 Aylık Bebeğini Boğarak Öldürdü

BEBEĞİNİ BOĞDU, TAKILARI ALIP KAÇTI

Açıklamada, "Soruşturma, 16 yaşındaki annenin 7 aylık oğlunu yatakta boğarak öldürdüğünü ortaya koydu. Genç anne oğlunu öldürdükten sonra evden altın takıları alarak başkent Tiflis'e kaçtı" ifadelerine yer verildi.

Annenin 13 ila 17 yıl arasında hapis cezası alacağı öngörülüyor.

16 Yaşındaki Çocuk Anne, 7 Aylık Bebeğini Boğarak Öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 16 Yaşındaki Çocuk Anne, 7 Aylık Bebeğini Boğarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • BAĞDAKİ ERKEK: KADINLARDAN UZAK DURUN HAYATINIZI MAHVETMEYİN GİDİN YETİM ÇOCUKLARA YARDIM EDİN KARI KIZLA UĞRAŞMAYIN REZİL OLMAYIN KES KARDEŞİM Bİ TANE KEÇİ GİT ORMANA PİŞİR PİŞİR YE DAHA NE 17 6 Yanıtla ATIN SUÇU NE: BİZ ATA KÖPEĞE TECEVÜZ EDEN KADINLARIDA BİLİYORUZ ERKEKLERİN YOLDAN ÇIKMASINA NEDEN OLAN KADINLARDIR ALLAH MUHTAC ETMESİN AMİN 8 11 ...: Cnm beynini azcik zorlarsan küçük çocuklara cinsiyet farketmeksizin tecavuz eden hayvanlara bile nefsi akan cinsiyet erkek cinsiyeti hic duymadım bir kadının köpeğe tecavüz ettiğini...bir olayı bütün topluma maal edecek kadar mal olmayın 14 2 amca senmisin: ayruca kadınlarda da nefis vardır.lezbiyenlik diye birşey var.kadını masum göstermeyin.ayrıca ilişkilerde sadece erkek zevk almaz.kadınında nasibi vardır.sanki erkek istediği için ilişki yaşanıyor.kadın bunu görevmiş gibi algıladığınıdüşünüyorsun.yanılıyorsun 1 7 Ender: Tosunum Kaç kilosun sen 0 0
  • Piskopat Avcisi,: Adalet yok, kalkinma yok ama AK parti var. Paradoks un babasi bu olsa gerek :) 10 6 Yanıtla
  • Birisi: Allah bir daha çocuk vermesin böylerine 15 1 Yanıtla
  • afrikalı: Türkiyedeki ölüm haberleri bitti sıra yurt dışındaki ölüm haberleriylemi Milletin piskolojisini bozuyorsunuz 14 0 Yanıtla 06: Aynen ithal travma alır olduk 1 0
  • Mete: serefsiz vicdansız mahlukat 13 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement