Gürcü Otobüsü Devrildi: Çoğu Çocuk 38 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Gürcü Otobüsü Devrildi: Çoğu Çocuk 38 Kişi Yaralandı

GİRESUN'un Eynesil İlçesi'nde, yolcularının büyük bölümünü 9- 13 yaşlarındaki öğrencilerin oluşturduğu Gürcistan plakalı otobüs lastiğinin patlamasıyla kontrolden çıkarak devrildi.

16.07.2017 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GİRESUN'un Eynesil İlçesi'nde, yolcularının büyük bölümünü 9- 13 yaşlarındaki öğrencilerin oluşturduğu Gürcistan plakalı otobüs lastiğinin patlamasıyla kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, çoğu çocuk 38 kişi yaralandı.

Kaza, Eynesil İlçesi Karadeniz Sahil Yolu üzerinde, saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Gürcistan'dan bir dans yarışması için Bulgaristan'a giden küçük yaştaki öğrencileri taşıyan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 'OT505 OT' plakalı otobüs, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıktı. Önce bir aydınlatma direğine çarpan otobüs, ardından refüje çıkarak devrildi. Kazanın bildirilmesi üzerine sevk edilen ekipler yaralılara müdahale etti. Araçta sıkışan bir kişi ekiplerin çalışması sonucu kurtarıldı. Kazada yaralanan çoğu çocuk 38 kişi bölgedeki hastanelerde tedavi altına alındı. Çoğu hafif yaralı olan kazazedelerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Eynesilgiresun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gürcü Otobüsü Devrildi: Çoğu Çocuk 38 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement