Güreş: Yıldızlar Grekoromen ve Serbest Grup Müsabakaları - - Son Dakika
Güncel

Güreş: Yıldızlar Grekoromen ve Serbest Grup Müsabakaları -

Güreş: Yıldızlar Grekoromen ve Serbest Grup Müsabakaları -

Yıldızlar Grekoromen ve Serbest Güreş Grup Müsabakaları, devam ediyor.

16.02.2014 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıldızlar Grekoromen ve Serbest Güreş Grup Müsabakaları, devam ediyor.

Türkiye Güreş Federasyonunca Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakaların ikinci gününde sporcular, serbest stilde hünerlerini sergiledi.

Başhakem Yusuf Atılgan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, müsabakalara 25 ilden grekoromen stilde 175, serbest stilde 303 sporcunun katıldığını söyledi.

Atılgan, kaliteli karşılaşmalar gerçekleştirildiğini, özellikle serbest stilde Türkiye'nin en iyi takımlarının mücadele ettiğini belirterek, bu tür organizasyonların güreş sporunun altyapısına büyük katkı sağladığını anlattı.

Müsabakaların hatasız yapılması için gerekli tüm teknik donanımların kullanıldığını dile getiren Atılgan, "Bu karşıla ilk 8'e giren güreşçiler, 15 gün sonra Bursa'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılacak. Türkiye Şampiyonası'nda ilk 3'e giren ve milli takım antrenörleri tarafından gelecek vaat eden sporcular, milli takıma davet edilecek. Milli takıma giren sporcular haziranda Yıldızlar Avrupa Şampiyonası'na, ağustosta da Yıldızlar Dünya Şampiyonası'na katılacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güreş: Yıldızlar Grekoromen ve Serbest Grup Müsabakaları - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Balıkesir'de Dolandırıcılar İleri Tarihli EFT İle Koyun Satın Aldı, Jandarma Yakaladı
    11:06 Balıkesir'de Dolandırıcılar İleri Tarihli EFT İle Koyun Satın Aldı, Jandarma Yakaladı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde ileri tarihli EFT işlemi yaparak vatandaşlardan koyun satın alan dolandırıcılar, satın alma işlemi bitince EFT'yi iptal ederek kayıplara karıştı. Jandarma ekipleri, dolandırıcıları yakaladı.

  • Erzincan'da 285 Adet Sentetik Hap Ele Geçirildi, 1 Kişi Tutuklandı
    11:06 Erzincan'da 285 Adet Sentetik Hap Ele Geçirildi, 1 Kişi Tutuklandı

    Erzincan'da yapılan çalışmalarda, K.E. ve M.D. isimli şüpheli şahısların araç ve ikametlerinde yapılan aramada toplam 285 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi. M.D. isimli şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, K.E. hakkında işlemler devam etmektedir.

  • Avrupa'nın en büyük NATO üssü neden Romanya'da kurulacak?
    11:05 Avrupa'nın en büyük NATO üssü neden Romanya'da kurulacak?

    Romanya'da 2040 yılına kadar Avrupa'nın en büyük NATO üssünün kurulması planlanıyor. Romanya Hava Kuvvetleri 57. Üssü-Mihail Kogalniceanu genişletilecek ve yaklaşık 2,5 milyar avro harcanacak. Bu üste 10 bine kadar NATO askeri ve aileleri aynı anda kalabilecek. ABD, Romanya'yı NATO şemsiyesi altında merkez olarak kullanıyor ve üssün Karadeniz sahası ile Rusya ve Türkiye gibi ülkeleri izlemek için kullanıldığı düşünülüyor.

  • Konya'da trafik kazası sonrası çıkan kavgada 1 kişi yaralandı
    11:03 Konya'da trafik kazası sonrası çıkan kavgada 1 kişi yaralandı

    Konya'da iş yerlerinin bulunduğu sokak üzerinde araçlarıyla seyir halinde olan 2 komşunun karıştığı maddi hasarlı trafik kazasının ardından çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Kavga sırasında elinden yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Türk Savunma Sanayisi Alt Yüklenicileri Kritik Görevler Üstleniyor
    11:03 Türk Savunma Sanayisi Alt Yüklenicileri Kritik Görevler Üstleniyor

    Türk savunma sanayisinin alt yüklenicileri, sahip oldukları teknolojik yetkinlikleriyle milli muharip uçak KAAN'dan milli fırkateyn TCG İstanbul'a Türkiye'nin kritik platformlarında önemli görevler üstleniyor.

  • Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme davasında 11 sanığın yargılanması devam ediyor
    11:01 Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme davasında 11 sanığın yargılanması devam ediyor

    Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme davasında, eski Sakarya emniyet müdürleri Mustafa Aktaş ve Ali Bilkay'ın da aralarında bulunduğu 10'u eski emniyet mensubu, 3'ü firari 11 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada bazı tutuksuz sanıklar ile avukatları hazır bulundu. Celse arasında gelen belgelerin zapta geçirilmesinin ardından 1 tanık dinlendi. Cumhuriyet savcısı, dosyadaki eksikliklerin giderilmesini ve firari 3 sanık hakkındaki yakalama kararının devamını talep etti. Firari sanıklar hakkındaki yakalama kararının devamına karar veren heyet, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

  • Depremzede Aile İzin Alamadığı İçin Ev Yapamıyor
    11:01 Depremzede Aile İzin Alamadığı İçin Ev Yapamıyor

    Osmaniye'nin Sumbas ilçesine bağlı Mehmetli beldesinde yaşayan depremzede aile, izin alamadığı için yıkılan evinin yerine ev yapamıyor. Hayvancılıkla geçimini sağlayan aile, yetkililerden yardım istiyor.

  • Bilecik'te 60. Kütüphane Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı
    10:59 Bilecik'te 60. Kütüphane Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı

    Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde düzenlenen etkinliklerle 60. Kütüphane Haftası kutlandı. Vali Şefik Aygöl ve Rektör Şükrü Beydemir'in katılımıyla gerçekleşen etkinlikte kitap okuma etkinliği ve kitap yürüyüşü düzenlendi. Ayrıca, İçe Halk Kütüphanesi açılışı yapıldı ve en çok kitap okuyan öğrenci ve yetişkinlere hediyeler verildi.


Advertisement