Gürkan: "Milletimize Hizmetin Tek Adresi AK Parti'dir" - Son Dakika
Yerel

Gürkan: "Milletimize Hizmetin Tek Adresi AK Parti'dir"

Gürkan: "Milletimize Hizmetin Tek Adresi AK Parti\'dir"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan yerel seçimlere ilişkin çalışmalarını Aladağ ilçesinde sürdürdü.

13.03.2014 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan yerel seçimlere ilişkin çalışmalarını Aladağ ilçesinde sürdürdü. Aladağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgedik ile ekip olarak birlik, beraberlik içerisinde hedefe kilitlenmiş bir şekilde çalışmalarını yürüttüklerini belirten Milletvekili Gürkan, "Bu dinamik, heyecanlı ve tecrübeli ekip Aladağ ilçemiz için tarihi bir fırsattır" dedi.

Aladağ programına Akören Beldesinde başlayan Gürkan, burada kalabalığa hitap ederken, Aladağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgedik ve ekibinin Aladağ için bir şans olduğunu belirtti. Gürkan, "Mustafa Akgedik genç ve dinamik aynı zamanda genç yaşına rağmen iş ve siyaset tecrübesi oldukça yüksek bir arkadaşımızdır. Bunun yanında Mustafa beyin en büyük şansı belediye başkanlığında ona yol arkadaşı olacak belediye meclis üyesi listesinin çok güçlü olmasıdır. Örneğin, Akören beldemizde çok önemli hizmetler yapan, örnek belediyecilik hizmetleri sunan Hasan Hüseyin Gündüz, belediye meclis üyesi 1. sıra kontenjan adayı olarak Aladağ ilçemize büyük katkılar sağlayacaktır. Yine uzun bir dönem ilçe başkanı olarak görev yapan Halil Şahan, görev yaptığı süre boyunca Aladağ'ın her metrekaresine hizmet götürmek için büyük uğraş vermiş, Aladağ'ın her köyünün, her mahallesinin sorunlarını bilen bir arkadaşımızdır. 1. sıra meclis üyesi olarak Mustafa Akgedik kardeşimize büyük katkı sağlayacaktır. Diğer belediye meclis üyesi arkadaşlarımızın da hepsi birbirinden değerli, hizmet aşkıyla dolu olup, çok daha güzel bir Aladağ'ı inşa etmek için el ele vererek çalışacaklardır. Milletimize hizmetin tek adresi AK Parti'dir" şeklinde konuştu.

Aladağ ilçesine AK Parti iktidarı döneminde çok büyük yatırımlar yapıldığını belirten Gürkan, bu ilçeye yapılan hizmetlerden bahsetti. 30 Mart yerel seçimler sonrasında AK Parti Belediyeciliği döneminin başlamasıyla üretilen projelerle yapılan yatırımların daha da hızlanacağını kaydeden Gürkan, yerel seçimler için Aladağlılardan destek istedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gürkan: 'Milletimize Hizmetin Tek Adresi AK Parti'dir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement