Memati 'O Ses Türkiye'de Siyasi Mesaj Verdi - Son Dakika
Magazin

Memati 'O Ses Türkiye'de Siyasi Mesaj Verdi

Memati \'O Ses Türkiye\'de Siyasi Mesaj Verdi

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun sahneye çıkmadan önce, "2016 yılı hepimize barış getirir, yasaklar kalkar herkes istediği gibi yaşar inşallah." dedi.

01.01.2016 01:42  Güncelleme: 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

O Ses Türkiye'nin 31 Aralık Perşembe yayınlanan yılbaşı özel programında Gürkan Uygun 'Büklüm Büklüm' şarkısını seslendirdi. Tüm jüri üyeleri Gürkan Uygun'un sesine döndü. Başarılı oyuncu, Gökhan&Hakan'ın takımına katılmaya karar verdi.

"2016'DA YASAKLAR KALKSIN"

Şarkısını söyledikten sonra yeni yıl dileğini de söyleyen Gürkan Uygun, "2016 yılı hepimize önce sağlık getirir, sonra barış getirir, yasaklar kalkar herkes istediği gibi yaşar inşallah" dedi.

Kaynak: Acunn.com

Son Dakika Magazin Memati 'O Ses Türkiye'de Siyasi Mesaj Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Tc: Bu ulkede zaten herkez istedigi gibi yasiyor dangalak...biz serefimiz ve namusumuz icin öluyoruz.sen rahat ol bunlarin hicbirine sahip olamadiginiz icin anlayamazsiniz 13 16 Yanıtla
  • mardinli: Ne olmus yani doğru söylemiş yasaklar nereye kadar sürecek o kadar insan öldü edi beseeee 10 17 Yanıtla
  • devrimm: neyin kafasını yaşıyosunuz ya pes doğrusu yasak yok diyen ey iğrenç yaratık sen bi git bakalım yasak varmı yokmu hoş sen ankaradan öteye gidemiceğin için burdan konuşması kolay bide yerinde konuşsana yazıklar olsun türk-kürt kardeşmiş bu mu kardeşlik!!! 3 1 Yanıtla

Advertisement