Gurme Kahve Tiryakileri Caddebostan Coffeeway'de Buluştu - Son Dakika
Güncel

Gurme Kahve Tiryakileri Caddebostan Coffeeway'de Buluştu

Gurme Kahve Tiryakileri Caddebostan Coffeeway\'de Buluştu

Gurme kahve tiryakileri bu defa da Caddebostan Coffeeway Yılbaşı Partisi'nde buluştu.

31.12.2013 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Coffeeway Caddebostan Yılbaşı Partisi, Küba Havana Salsa Latin Grubu'nun ritimleri ve Cadde Dans Atölyesi dansçılarının muhteşem danslarıyla renklendi. Caddebostan İskele Caddesi, tüm halkın katıldığı yılbaşı partisi ile müthiş bir şölene tanık oldu.

Coffeeway'in Caddebostan İskele Caddesi açılışında, kahvenin sıcak ve samimi ortamında kahve diyarının rüzgarlarını Türkiye'de estiren ünlü müzik grubu Latin Havana Salsa'nın müziği ve Cadde Dans Atölyesi'nin dansları eşliğinde kahveseverler gönüllerince eğlendi. Caddeye yayılan müzik ve danslar, kahvenin enerji ve keyfini resmeden bir nitelikteydi. Açılışa katılan davetliler adeta bir "kahve tadım kütüphanesi" kadar zengin kahve çeşidine sahip mekanda farklı tadlardaki kahveleri yudumladılar. Özellikle espresso çeşitleri tazeliği ve kaliteli tadı ile farklıydı. Açılışta kahve tiryakileri, latin müziğiyle dans edip günün yorgunluğunu çıkardılar.

Coffeeway Gourmet ev sahipliğinde, Coffeeway baristalarının hazırladığı kahve ve brownie ikramının yapıldığı açılışa kahvesever davetliler, Caddebostan sakinleri ve basın mensupları katıldı.

Coffeeway Gourmet CEO'su Giannis Bailan 'Avrupa'nın birçok noktasında şubesi bulunan Coffeeway'in İstanbul'da olmasından memnuniyet duyduklarını, müşterinin isteğine göre, müşteri için özel olarak harmanlanmış kahve sunan bir konsepte sahip olduklarını söyledi. Bailan "Coffeeway, kahve seçiminin kişinin yaşam tarzına özel ve vazgeçilmezi olduğu ilkesini benimsiyor. Kahve üreten bölgelerden titizlikle seçtiği ve kendi fabrikasında özenle hazırlayıp kavurduğu, farklı lezzet ve aromalardaki harman seçeneklerini müşteriye sunuyor" diyerek biri Nişantaşı Güzelbahçe'de Coffee Shop ve diğeri Caddebostan İskele sokakta Coffee Bar olmak üzere, iki farklı semtte ve konseptte mekan açtıklarını belirtti. Bailan "Coffeeway'de kişiye özel taze öğütülmüş yüksek kalitede kahvelerin yanısıra kahve ile ilgili herşeyi bulmak mümkün. Orijinal model ve renklerde espresso makinaları, presli kahve makinaları, ibrikler, saklama kutuları, öğütme değirmenleri, Türk kahve fincanları, espresso ve cappuccino fincanları, kupalar, bardaklar ve tepsiler... Hepsini Coffeeway'lerden alabilirsiniz" dedi. Coffeeway mekanlarında serbest wifi hizmeti verdiklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gurme Kahve Tiryakileri Caddebostan Coffeeway'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement