Güroymak Belediyesi 40 Bin Lira Tasarruf Edecek - Son Dakika
Güncel

Güroymak Belediyesi 40 Bin Lira Tasarruf Edecek

Görevlendirme yapılan Güroymak Belediyesi, Bölmedere mevkisinden ilçeye su sağlanması için yürütülen çalışmaların tamamlanmasıyla su temini için yapılan elektrik harcamasından aylık 40 bin lira tasarruf sağlayacak.

16.01.2018 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görevlendirme yapılan Güroymak Belediyesi, Bölmedere mevkisinden ilçeye su sağlanması için yürütülen çalışmaların tamamlanmasıyla su temini için yapılan elektrik harcamasından aylık 40 bin lira tasarruf sağlayacak.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Bölmedere mevkisinden ilçe merkezine içme suyu temin edilmesi için devam eden boru hattı düşeme çalışmalarını yerinde inceledi.

Teknik ekipten bilgi alan Alibeyoğlu, yaptığı açıklamada, bölgede tespit edilen iki su kaynağında çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Su kaynağından şehir merkezine yeterli debiye sahip cazibede su sağlanacağını, bunun da kuyudan su çıkarılması için yapılan elektrik sarfiyatından tasarruf getireceğini dile getiren Alibeyoğlu, "Elektrik kullanarak vatandaşımıza verdiğimiz su nedeniyle belediyemiz aylık 125 bin lira elektrik faturası ödüyordu. Bu projenin hayata geçmesiyle aylık 40 bin lira tasarruf sağlayacağız. Bu projenin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güroymak Belediyesi 40 Bin Lira Tasarruf Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement