Gürpınar Kur'an Kursu Törenle Açıldı - Son Dakika
Güncel

Gürpınar Kur'an Kursu Törenle Açıldı

Gürpınar Kur\'an Kursu Törenle Açıldı

Of ilçesindeki Gürpınar Kur'an Kursu törenle açıldı.

13.05.2017 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Of ilçesindeki Gürpınar Kur'an Kursu törenle açıldı.

Vatan Teknolojileri Vakfı, Gürpınar İlme Hizmet Vakfı ile eski bakanlardan Erdoğan Bayraktar'ın katkılarıyla yeniden inşa edilen kursun açılışına, Bayraktar'ın yanı sıra Vali Yücel Yavuz, Hayrat Kaymakamı Muhammet Şahin, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon Müftü Yardımcısı Mehmet Genç, diğer ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

Bayraktar, Gürpınar Kur'an Kursu'nda çok sayıda hafız yetiştirildiğini belirterek, "İnşallah bu güzel hizmetler yeni binamızda da artarak devam edecektir." dedi.

Vali Yavuz, Gürpınar Kur'an Kursu'nun yeniden yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Ülkemiz zor günlerden geçiyor, olağanüstü bir mücadele veriyor. Bir yandan hain terör örgütleriyle mücadele ederken bir yandan da 15 Temmuz'u yaşadık. Ülkemizin bu şer güçlerle mücadele edebilmesi için gelecek kuşaklarımızı en iyi şekilde yetiştirmeliyiz." diye konuştu.

Yavuz, o nedenle bu eğitim yuvalarının önemli olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Çok şükür imkanlarımız var. Devletimiz bu binaları yapabilecek güce sahip ama halkımızın da bu işlere verdiği katkılar önemli. Bu kurumları sahiplenmeleri önemlidir. Kur'an kursumuzun yapımında emeği olanlara, katkı verenlere teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gürpınar Kur'an Kursu Törenle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement