Gürsu'da Parklar Şehit İsimleriyle Taçlanıyor - Son Dakika
Güncel

Gürsu'da Parklar Şehit İsimleriyle Taçlanıyor

Gürsu\'da Parklar Şehit İsimleriyle Taçlanıyor

Gürsu Belediyesi, parklara şehit isimleri verme uygulamasını sürdürüyor.

11.10.2017 14:13  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz Demokrasi Şehidi Özel Harekat Polisi Erol İnce' nin adını taşıyacak olan parkın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

İstiklal Mahallesi'nde oluşturulan Park'ın açılış töreninde, şehitler için saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim okundu.

15 Temmuz gecesi, Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan hain saldırı sonrası şehit olan Özel Harekat Polisi Erol İnce'nin adı, Gürsu Belediyesi'nce yapılan Park'ta yaşatılacak.

Gürsu Belediyesi'nin öz kaynaklarıyla verdiği hizmetler için teşekkür eden Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas, parklara şehitlerin isimlerinin verilmesinin de güzel bir hizmet olduğunu vurguladı. Makas, Uludağ Organize Sanayi Bölgesi tarafından şehit annesine ev verilmesi konusunda da işadamlarına teşekkür etti.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Cenab-ı Allah nasip etti, Erol İnce kardeşimizin Eyüp Sultan Camii'nde cenaze namazını kıldık. O gün çok duygulanmıştık, aileyle beraber olduk. Ne yapabiliriz, şehit ailesinin ne kadar yanında olabiliriz, onlara ne kadar destek olabiliriz diye düşündük. Şehidimizin ailesinin her zaman yanında olacağız. Şehidimizin ismini taşıyan bu Park'ın yanından geçerken şehidimiz için dua okunsun, gençlerimiz 15 Temmuz'u anlasın ve unutmasın istedik. Şehitlerimizin her zaman hatırlanması, ailelerinin gururunu taçlandırmak ve gelecek nesillere şehitliğin anlamını kavratmak amacıyla bu parkımıza da şehidimiz Özel Harekat Polisi Erol İnce'nin adını verdik. Böylece yeni parklarımızdan dördüncüsünü de şehit ismiyle taçlandırmış olduk. Şehit ve gazilerimize saygı ve minnetle, parkımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Törene, Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas, Bursa Özel Harekat Şube Müdürü Cumhur Kenan Boduroğlu, Gürsu İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu İlçe Jandarma Komutanı Fatih Erdoğan, Gürsu Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, Uludağ OSB Başkanı Yunus Aydın, Bursa ve ilçe protokolü, 15 Temmuz Demokrasi Şehidi Özel Harekat Polisi Erol İnce' nin annesi, eşi, kardeşleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende ayrıca, Uludağ Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Yunus Aydın tarafından, Şehidin annesine dairenin teslimi yapıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu'da Parklar Şehit İsimleriyle Taçlanıyor - Son Dakika


Advertisement