Gürsu'da Sporun Coşkusu Yaşandı - Son Dakika
Güncel

Gürsu'da Sporun Coşkusu Yaşandı

Gürsu\'da Sporun Coşkusu Yaşandı

Gürsu Belediyesi, Gürsu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, sporcuların yaptığı gösteriler renkli görüntüler oluşturdu.

10.10.2017 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amatör Spor Haftası Gürsu'da coşkuyla kutlandı.

Gürsu Kent Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, öğrenciler "Sağlık İçin Hareket Et", "Akıl Bilgi ile, Ruh Sevgi İle Sakinleşir" ve benzeri sloganların yazılı olduğu pankartlar taşıdı.

Spor gösterileri; Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Erdoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halim Tuğluoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrul Döğen, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Demirci, ilçe protokolü ve vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Gençlerimizin spor yapma imkanlarını arttırmaya yönelik önemli tesisleri hizmete sunduk. İlçemiz spor yapma olanakları açısından artık çok gelişti. Belediye olarak spora olan desteğimiz her alanda sürüyor" dedi.

Zaman zaman protokol üyelerinin de dahil olduğu spor gösterileri kapsamında; basketbol, karate, taekwondo, kick boks, güreş, futbol, badminton, voleybol ve masa tenisi branşlarında gösteriler sunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu'da Sporun Coşkusu Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement