Gürsu Ericek - Dışkaya Yolu Asfaltlanıyor - Son Dakika
Güncel

Gürsu Ericek - Dışkaya Yolu Asfaltlanıyor

Gürsu Ericek - Dışkaya Yolu Asfaltlanıyor

Gürsu'nun köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yeni mahallerinde üstyapı çalışmaları yoğun olarak gerçekleştirilmekte.

17.07.2018 16:39  Güncelleme: 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışkaya ve Ericek Mahalleleri arasında yer alan ve Gürsu ile Gemlik bağlantısı olarak da kullanılan yolun asfaltlanmasıyla bölgede ulaşımda önemli bir ihtiyaç giderilmiş oldu.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Önceden köy statüsünde olan yeni mahallelerimize şehir kimliği kazandırma yönünde çalışmalarımız yoğun olarak devam ediyor. Dağ bölgesinde yer alan Ericek ve Dışkaya Mahallelerimiz, gerek Toki konutlarının yer aldığı İpekyolu Mahallemiz, gerek Adrenalin Parkımız'a ulaşımın sağlandığı yol güzergahında yer aldığından hızla gelişmekte. Bu bağlamda etap etap olarak asfaltlanan yolun Ericek ve Dışkaya arasındaki kısmı da, Büyükşehir Belediyemiz'in desteğiyle yapılmakta. Gürsumuz'un gelişimine olan destekleri dolayısıyla Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum." dedi.

Bölgede yapılan asfaltlama çalışmaları kapsamında, Dışkaya Mahallesi'nden Toki konutlarının yer aldığı İpekyolu Mahallesi ayrımına kadar olan yol da asfaltlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu Ericek - Dışkaya Yolu Asfaltlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement