Gürsu Protokolü Mahalle Toplantıları Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Gürsu Protokolü Mahalle Toplantıları Sürüyor

Gürsu protokolü, mahallelerde yapılan toplantılarda ilçe halkının talep ve önerilerini dinliyor.

13.10.2017 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürsu'nun Ericek Mahallesi'nde yapılan toplantıda, ilçe halkıyla bir araya gelen Gürsu protokolü, talep ve önerileri dinledi.

Toplantıya, Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas, Gürsu İlçe Jandarma Komutanı Fatih Erdoğan, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, İlçe kamu kurum temsilcileri ve Belediye birim müdürleri katıldı.

Mahalle toplantılarına öncülük eden Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas, hizmetlerin ilçe halkının talepleri doğrultusunda yapılmasının önemini vurguladı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Mahallelerimize nitelikli hizmetin götürülebilmesi amacıyla, ilçe halkımızın taleplerini dinliyoruz. Hizmetlerimizi gerçekleştirirken, ilçemizin tüm dinamiklerini etkin şekilde harekete geçirerek yapılabilecek çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulunuyoruz. Dört merkez mahallesi ve Büyükşehir Yasası'yla köyden mahalleye dönüşen yeni mahalleleriyle birlikte toplam 15 mahalleden oluşan ilçemizin ihtiyaçlarına en etkin ve hızlı çözümler üretebilmek amacıyla düzenlenen toplantılarda hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsu Protokolü Mahalle Toplantıları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement