Gürün'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Gürün'den Kısa Kısa

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, baba ocağı Gürün ilçesini ziyaret etti.

07.04.2013 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce Valisi Adnan Yılmaz, baba ocağı Gürün ilçesini ziyaret etti.

Kaymakam Ömer Kalaylı, Belediye Başkanı Mehmet Aktaş ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Adnan Yılmaz, ailesi ve akrabalarını ziyaret ettikten sonra bir çay ocağının önünde hemşehrileriyle sohbet etti.

Adnan Yılmaz, görev ve makamların insanların hizmetine vesile yerler olduğunu belirterek, "Kamu görevlileri vatandaşların dert ve sıkıntılarının çözümünde her zaman gereken yardımı göstermelidir. Sorumluluklarımızı yerine getirirsek akşam yastığımıza başımızı rahatça koyarız. İnsanlar dert ve problemlerinin çözümünde devleti yanında görmek istiyor, işte bizler bunun için varız. Derdine çare olduğumuz insanların 'Allah razı olsun' demesini duymak yeterli. Bu sözü söyletecek işleri halletmek de önemli. Herkesin önem verdiği değerler vardır, anlayıp, dinleyip imkanlar dahilinde yasalar çerçevesinde elimizden geleni vatandaşımıza sunmalıyız" diye konuştu.

Gürün'ün zeki insanlar ve memlekete hizmette önemli görevlerde bulunan bürokratların yetiştiği bereketli bir yer olduğunu ifade eden Yılmaz, Gürün'de yetişen biri olarak, insanlara hizmet edebilmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

-Gürün'de internet kafeler denetlendi-

Gürün ilçesindeki internet kafeler Kaymakamlıkça oluşturulan komisyon tarafından denetlendi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Belediye Zabıta Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi temsilcilerinden oluşan ekip, internet kafelerde denetim yaptı.

Denetimlerde, internet kafe işletmecilerine uymaları gereken kurallar hakkında bilgi veren komisyon üyeleri, kafelerin belediye açılış ve çalışma ruhsatları, kaymakamlıktan alınması zorunlu olan izin belgeleri ile sigara yasağına uyulup uyulmadığını kontrol etti.

Denetimlerde, kafelerin, yasak sitelere karşı filtre kullanılıp kullanılmadığı kontrol edilerek, özellikle gençlerin yoğun olarak kullandığı yerlerde inceleme yapıldı.

Eksikleri bulunan iş yeri sahipleri uyarılırken, cezai işlem gerektiren eksiklerle ilgili olarak düzenlenen evraklar da kaymakamlığa gönderildi. - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gürün'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement