Gustavo Gomez Bitti Gibi - Son Dakika
Spor

Gustavo Gomez Bitti Gibi

Yönetim stoper transferini en geç bugün bitirmeyi hedefliyor.

23.08.2017 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetim stoper transferini en geç bugün bitirmeyi hedefliyor. Sarı-lacivertli kulübün, Milan forması giyen Gustavo Gomez'i açıklamaya hazırlandığı bildirildi.

Paraguaylı oyuncu için İtalya'da bulunan Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ile İdari Menajer Hasan Çetinkaya'nın Milan Kulübü ile son pürüzleri gidermeye çalıştığı kaydedildi. Trabzonspor'un da ilgilendiği Gomez ile, menajeriyle görüşüp her konuda anlaşan Fenerbahçe'nin, kiralık olarak alacağı Paraguaylı oyuncu için Milan Kulübü'nün "Bize Gomez'i gelecek sezon alacağınızın garantisini verin" isteğine takıldığı öğrenildi. Sarı-lacivertli ekibin bunu kabul etmesi halinde Finansal Fair Play kriterlerine takılacağı, bu sorunun çözülmeye çalışıldığı bildirildi.

Twitter'dan Fenerbahçe'yi takibe aldı

Paraguaylı futbolcu da dün gerçekleştirdiği hareketle transferin bittiğinin sinyalini verdi, Twitter'dan Fenerbahçe'yi takibe aldı.

İtalyan basını Fenerbahçe'nin Sosa için de teklif yaptığını ileri sürdü. Bu arada Teknik Direktör Aykut Kocaman da planlarını Gomez'e göre yapıyor. Kocaman, Paraguaylı futbolcunun bir an önce takıma katılmasını planlanıyor.

Öte yandan Emre Mor'u da almak isteyen Fenerbahçe'nin karşısına Milan çıktı. Oyuncunun yeni menajerinin İtalyanlar ile temas kurmasının ardından beklemeye geçildi. Emre'nin ilk planda Avrupa'da kalmak istediği, bunun için Milan ile yapılacak görüşmeyi beklediği bildirildi.

Fenerbahçeli yöneticiler Milan kulüp binasına girişte böyle görüntülendi.

Kaynak: skorer

Gustavo Gomez Bitti Gibi
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Gustavo Gomez Bitti Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement