Guthrie Govan / Romeo Juliet Performance Hall'da - Son Dakika
Kültür Sanat

Guthrie Govan / Romeo Juliet Performance Hall'da

Guthrie Govan / Romeo Juliet Performance Hall\'da

Guthrie Govan İlk Konserini Vermek 7 Nisan 2011 Perşembe Günü Romeo & Juliet Sahnesinde Olacak.

28.03.2011 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Guthrie Govan, son yıllarda sıkıntıya girmiş ve birbirinin tekrarı olan gitar müzik dünyasını yeniden canlandıran, yeni neslin de enstrümantal gitar müziği sevmesini sağlayan çok önemli gitar virtüözlerinden biridir. Jazz-Rock-Fusion, Funk, Blues ögelerini modern gitar teknikleri ile birleştiren Guthrie, Jazz dünyasından Heavy Metal'e kadar geniş bir yelpazede gitar enstrümanı ile ilgilenen herkesin büyük sevgisini kazanmıştır.

Sanatçının, 2006 yılında "Erotic Cakes" adı ile piyasaya sürülen ve büyük ilgi gören albümü, kendisinin kısa zamanda tanınan ve her yerde ilgi gören bir isim haline gelmesini sağlamıştır.

Ron Thal, Steve Vai, Joe Satriani, Greg Howe, Reb Beach gibi bir çok ünlü gitaristin beğenerek takip ettiği sanatçı, uluslararası büyük organizasyonlar, fuarlar, gitar clinic ve master class organizasyonları için de sürekli tercih edilen bir isimdir.

Çok iyi bir gitarist olmasının yanı sıra mütevazı ve olgun kişiliği ile de insanların takdirini kazanmış olan Guthrie Govan ilk konserini vermek 7 Nisan 2011 Perşembe günü Romeo & Juliet sahnesinde olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Guthrie Govan / Romeo Juliet Performance Hall'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement