Güvenilir, Pratik, Senetle Alışverişin Adresi: Simport - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Güvenilir, Pratik, Senetle Alışverişin Adresi: Simport

Kredi kartsız, peşinatsız ve taksitle alışveriş artık mümkün! Türkiye'nin tüketici elektroniği ve beyaz eşya sektöründeki en büyük ve güçlü markalarından biri olan Simport, size senetle online alışveriş imkanı sunuyor.

08.02.2016 15:34  Güncelleme: 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Ev kurarken buzdolabından, çamaşır makinesine; bulaşık makinesinden, ankastreye uzanan bütün beyaz eşya ihtiyaçlarınız için Simport Türkiye'nin en güvenilir markalarının ürünlerini en uygun fiyatlarla ve güvenli alışveriş ile ayağınıza getiriyor. Siemens, Hotpoint, Vestel, Samsung ve Daikin gibi alanında uzman markaları müşterileri ile buluşturan firmaonline alışveriş dışında yalnızca İstanbul'da yer alan 36 mağazası ile de sizlere hizmet veriyor.Beyaz eşyanın yanı sıra, mobilyadan, kişisel bakım ürünlerine; bilgisayardan, spor aletlerine uzanan geniş yelpazedeki ürün kategorisi ile yorulmadan, tek seferde ihtiyaçlarınızı pratik şekilde karşılamanızı mümkün kılıyor.Kuruluşundan günümüze kadar müşterilerini yüksek kalite ile buluşturmayı ilke edinmiş Simport'unmarka değerlerini görmek içinSayfası 'nı ziyaret edebilirsiniz.

Simport İle Tek Seferde, Pratik Alışveriş

Simport, 2008 yılından bu yana dünya markalarını tüketiciler ile buluşturan markadır. Uygun fiyat, yüksek kalite dengesini en ideal şekilde sağlayan firma, özellikle ödemede sunduğu kolaylıklar ile fark yaratır. Kredi kartsız, taksitle alışveriş yapmak isteyen herkese senetle ödeme alternatifi sunar. Böylelikle Simport'un kaliteli hizmetinden ve ürünlerinden herhangi bir ödeme kısıtlamasına tâbi olmadan, hem de güvenli şekilde yararlanabilirsiniz.

Simport, kondisyon aletleri ile formunuzu korumanıza; bebek puseti, mama sandalyesi gibi bütün annelerin ihtiyaç duyacağı anne bebek ürünlerine kolayca sahip olmanıza olanak tanır. Arabanız için ihtiyaç duyduğunuz navigasyon cihazını, ofisiniz için aradığınız yazar kasayı veya evinize kurmak istediğiniz ev sinema sistemini aynı anda, zahmetsiz şekilde Simport'tan temin edebilirsiniz. Mutfağınız için meyve sıkacağı mı arıyorsunuz? Ya da dikiş makinesine mi gereksinim duyuyorsunuz? Simport'taysanız; doğru adrestesiniz.

Simport Size Hangi Kolaylıkları Sunar?

Tüketici elektroniği alanında Türkiye'nin altıncı, İstanbul'un üçüncü en büyük şirketi olan Simport müşteri odaklı yaklaşımı ile bütçenizi yormadan alışveriş alternatifleri sunar. Belli bir miktarın üzerindeki alışverişlerinizde kargo ücreti ödemek durumunda kalmaz, satın aldığınız ürünlere hızlı teslimat sayesinde hemen sahip olursunuz. Kişisel bilgilerinizin çalınması tehlikesiyle karşılaşmaz, internet üzerinden güvenli bir alışveriş gerçekleştirirsiniz. Anında onaylı satışlar sayesinde zaman kaybetmez, kısa zamanda ihtiyacınıza uygun ürünleri temin edebilmenin keyfini yaşarsınız. Simport'tan satın aldığınız beyaz eşyalarda 3 yıl garanti imkanından yararlanırsınız.

Simport.com.tr, kolay kullanımlı, güvenilir ödeme sistemi ile elektronik ticaret sektöründe konumlanmıştır. Site üzerinden olan alışverişlerinizde senetle alışverişin yanı sıra havale yoluyla ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Firmanın, Türkiye geneline yayılmış mağazalarından birine uğrayarak da elden taksit yaptırabilirsiniz.

sayfası aracılığı ile Sosyal Medya üzerinden gelişmeleri takip edip, fırsatlardan yararlanma şansı yakalayabilirsiniz.

Dilerseniz alışverişiniz esnasında 27/ 7 canlı destek hizmetinden faydalanarak, aklınıza takılan her soruya kolaylıkla yanıt bulabilirsiniz.

Son Dakika Advertorial Sondakika Güvenilir, Pratik, Senetle Alışverişin Adresi: Simport - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement