Güvenli Villa Kiralama: TatildeKirala.com! - Son Dakika
Advertorial Sondakika

Güvenli Villa Kiralama: TatildeKirala.com!

Güvenli Villa Kiralama: TatildeKirala.com!

Güven veren teknoloji ve çözümlerin bir adım öne çıkmaya başladığı turizm sektöründe, Eylül ayında faaliyetlerine başlayan ve o günden bu yana her ay %100'ün üzerinde büyüme kaydeden yerli girişim TatildeKirala.com, 'Güvenli Rezervasyon Sistemi'ni ziyaretçilerine sunuyor.

12.04.2019 17:44  Güncelleme: 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Tatilcilerden olumlu yorumlar alan bu yeni yaklaşımla ev ve tekne tatili yapmak isteyen Türk tatilcilerinin en büyük kâbusu olan dolandırılma riski Tatilde Kirala tarafından ortadan kaldırılıyor ve alternatif konaklama alanında yaşanan şikayetler bu sistem ile çözüme kavuşturuluyor.

Tatilcilere Türkiye'nin en gözde tatil bölgelerinde diledikleri süre kadar konaklayabilecekleri binlerce farklı ev, villa ve tekne seçeneği arasından bütçelerine en uygun olanı, kredi kartına 6 taksitle ve güvenli rezervasyon garantisiyle kiralayabilme imkânı sunuyor. TatildeKirala, Türkiye'de benzer alanda faaliyet gösteren firmalardan birçok önemli teknolojik farklar ile ayrılıyor. Bunlardan en önemlisi ise hem misafirleri hem de ilan verenleri olumsuz durumlara karşı korumak için Tatilde Kirala tarafından geliştirilen 'Güvenli Rezervasyon Sistemi'. Güvenli Rezervasyon Sistemi ile TatildeKirala.com, villa kiralama sektöründe ziyaretçilerinden olumlu yorumlar alarak, maksimum seviyede güven ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

Kiralık Villa, Ev ve Tekne Tatili Nedir?

Villa kiralama aslında tam anlamıyla özgürlük demek. Oteldeki lükslerin ve imkanların çok daha ötesinde olanaklar sağlayan villa kiralama sistemi, otellerin katı kurallarıyla değil, tatilcinin kendi koyduğu kurallarla, sadece misafirlerine özel bir tatil vadediyor. Değeri milyonları aşan büyük kiralık villalar, özel korunaklı havuz, jakuzi, mükemmel bir manzara ve özel bir bahçe imkanlarını tatilcilere hem ekonomik fiyatlarla hem de kaliteli seçeneklerle sunarak, oteldeki küçük bir odada geçirilen tatil dönemini de geride bırakıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığının alternatif konaklama alanında açıkladığı son verilere göre kiralık villa ve evlerde konaklayan turistlerin geceleme süresi ise yüzde 29 artarak 5,3 milyona ulaştı. Antalya başta olmak üzere, Türkiye'nin en gözde tatil bölgeleri olan , Kalkan, , Fethiye, Marmaris ve Kuşadası'nda tatilciler artık alternatif konaklamayı tercih ederek, Kalkan gibi bölgeleri villa turizminin merkezi haline getiriyor.

Neden Villa Kiralama Tercih Ediliyor?

Her bütçeye uygun villaların, evlerin ve teknelerin olduğu bu sistemde, kalabalık arkadaş grupları ya da büyük aileler tatilini çok daha uyguna getirerek, lüks imkanları fahiş fiyatlar yerine çok daha makul fiyatlarla yaşayabiliyorlar.

Balayı çiftlerinin ve muhafazakâr ailelerin de gözdesi olan kiralık villa tatili, dışarıdan görünmeyen özel havuzlara, jakuzilere ve diğer imkanlara sahip olması sebebiyle, mahremiyet ve özgürlük isteyen tatilciler tarafından yoğun bir şekilde talep görüyor.

Son Dakika Advertorial Sondakika Güvenli Villa Kiralama: TatildeKirala.com! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement