Güvenlik Görevlisini Döverek Öldüren Zanlılar Hakkında "Ağırlaştırılmış Müebbet" İstemi - Son Dakika
3. Sayfa

Güvenlik Görevlisini Döverek Öldüren Zanlılar Hakkında "Ağırlaştırılmış Müebbet" İstemi

Kadıköy’de bir apartmanın güvenlik görevlisini darp ederek öldüren 4 şahıs hakkında, "kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

27.09.2017 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy'de bir apartmanın güvenlik görevlisini darp ederek öldüren 4 şahıs hakkında, "kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Kadıköy'de 9 Nisan 2017 tarihinde bir apartmanın güvenlik görevlisi Osman Karabulut, bir dükkana hırsızlık için girmeye çalışan 4 kişiyi görerek şahıslara müdahale etmek istemişti. Ancak 4 şahıs, güvenlik görevlisi Karabulut'u sopayla darp etmişti. Beyin kanaması geçiren ve hastaneye kaldırılan Karabulut, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Olaya ilişkin soruşturma tamamlanarak iddianame hazırlandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede şüpheliler Anıl Yeşiltaş, Cem Doğan, Mehmet Miraç Aksel ve Oğuzhan Tokyay hakkında "bir suçu gizlemek, delillerini ortadan kaldırmak veya işlenmesini kolaylaştırmak ya da yakalanmamak amacıyla kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmaları istendi. Ayrıca şüpheliler hakkında "konut dokunulmazlığını ihlal" ve "nitelikli hırsızlık" suçlarından çeşitli miktarlarda hapis cezasıyla cezalandırılmaları talep edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Güvenlik Görevlisini Döverek Öldüren Zanlılar Hakkında 'Ağırlaştırılmış Müebbet' İstemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement