Güvenlik Güçlerine Fındık Desteği - Son Dakika
Güncel

Güvenlik Güçlerine Fındık Desteği

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Öğrencilerin hazırladığı kolilerden detaylar Düzce Arsal Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin İlhan'ın konuşması Düzce Çevik Kuvvet Amiri Bekir Daşdan'ın konuşması Kolilerin minibüse yüklenmesi Detaylar -Lise öğrencileri tarafından Güneydoğu Anadolu'da görev yapan güvenlik güçleri için içlerinde fındık ve gıda maddelerinin bulunduğu koliler hazırlandı -Düzce Çevik Kuvvet Amiri Bekir Daşdan: -"Bugün arkadaşlarımızın hazırladıkları paketlerle bir kez daha gördük ki milletimiz tamamen devletin yanında" Düzce'de lise öğrencileri tarafından güvenlik güçlerine ulaştırılmak üzere hazırlanan, içlerinde fındık ve gıda maddelerinin bulunduğu koliler ile mektuplar, Düzce Çevik Kuvvet ekiplerine teslim edildi.

10.03.2016 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Öğrencilerin hazırladığı kolilerden detaylar

Düzce Arsal Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin İlhan'ın konuşması

Düzce Çevik Kuvvet Amiri Bekir Daşdan'ın konuşması

Kolilerin minibüse yüklenmesi

Detaylar -Lise öğrencileri tarafından Güneydoğu Anadolu'da görev yapan güvenlik güçleri için içlerinde fındık ve gıda maddelerinin bulunduğu koliler hazırlandı

-Düzce Çevik Kuvvet Amiri Bekir Daşdan:

-"Bugün arkadaşlarımızın hazırladıkları paketlerle bir kez daha gördük ki milletimiz tamamen devletin yanında"

Düzce'de lise öğrencileri tarafından güvenlik güçlerine ulaştırılmak üzere hazırlanan, içlerinde fındık ve gıda maddelerinin bulunduğu koliler ile mektuplar, Düzce Çevik Kuvvet ekiplerine teslim edildi.

Arsal Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen törende, öğrenciler güvenlik güçleri için yazdıkları şiir ve mektupları okudu.

Arsal Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin İlhan, burada yaptığı konuşmada, bu desteği sadece kendi okulları değil, tüm Türkiye adına yaptıklarını söyledi.

Canlarını ortaya koyarak mücadele eden güvenlik güçlerine moral ve destek adına böyle bir çalışma yaptıklarını belirten İlhan, "Güvenlik güçlerimizin mücadelesinde onlara destek olabilmek, moral vermek için, okulumuzun tüm öğrencileri kuru gıdalar ve yanlarındaki mektupları hazırladılar. En azından moralle destek olabilmek açısından hazırladıkları paketleri onlara ulaştırmak adına biz de Çevik Kuvvet ekibimizle görüşerek yardım istedik. Böylece ülkemizin birlik ve beraberliğine vurgu yapmak istedik. Bu destek sadece okulumuzun değil tüm Türkiye'nin ürünüdür" dedi.

Düzce Çevik Kuvvet Amiri Bekir Daşdan da okul müdürünün kendilerini aradığında çok heyecanlandıklarını anlatarak, "Bugün arkadaşlarımızın hazırladıkları paketlerle bir kez daha gördük ki milletimiz tamamen devletin yanında. Biz bunu hissediyoruz ve gurur duyuyoruz. Güneydoğu'da çalışan arkadaşlarımıza verilen bu destek onlara çok büyük bir destek olacak. Oradaki başarılar buradan giden moral desteği ile oluyor" diye konuştu.

Daştan, öğrencilerin hazırlamış olduğu paketleri incelediğini söyleyerek "Güneydoğu'daki arkadaşlarımızın sıcaktan etkilenmemesi için şapka konulduğunu gördüm. Bu beni çok etkiledi. Böyle bir davranış ancak Türk milletine yakışır" ifadesini kullandı.

Törende, 10/E sınıfından Yiğithan Avincan, güvenlik güçlerine yazdığı şiiri okudu.

Daha sonra hazırlanan paketler, kargoya verilmek üzere bir minibüse yüklendi.

Güvenlik Güçlerine Fındık Desteği
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güvenlik Güçlerine Fındık Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ÜRETİCİ: HERKES FINDIK YESİN YOKSA BU FİYATTAN BULAMAYACAKSINIZ.BENDEN SÖYLEMESİ.ŞİMDİ YEMEZSENİZ 15 TL DEN YİYECEKSİNİZ 0 0 Yanıtla
  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Advertisement