Güvenlik Korucularından Zeytin Dalı Harekatı'na Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Güvenlik Korucularından Zeytin Dalı Harekatı'na Tam Destek

Güvenlik Korucularından Zeytin Dalı Harekatı\'na Tam Destek

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, Zeytin Dalı Harekatı’nın yürütüldüğü bugünlerde ülkenin en az Kurtuluş Savaşı kadar zor ve zahmetli bir süreçten geçtiğini belirterek, "Ülkemizin içindeki ve dışındaki teröristlerden tamamen kurtulmak için...

07.03.2018 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, Zeytin Dalı Harekatı'nın yürütüldüğü bugünlerde ülkenin en az Kurtuluş Savaşı kadar zor ve zahmetli bir süreçten geçtiğini belirterek, "Ülkemizin içindeki ve dışındaki teröristlerden tamamen kurtulmak için adeta var oluş, yok oluş mücadelesi veriyoruz" dedi.

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin'e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek için açıklama yaptı. Ziya Sözen, ülke bu zor ve zahmetli süreçten geçerken şehit aileleri, gaziler ve güvenlik korucuları olarak dün olduğu gibi bugün de yapmaları gerekeni yaptıklarını, ordunun, devletin, milletin, hak ve hakikatin yanında yer aldıklarını kaydetti.

"Afrin'i terörden temizlemek için canımız ve kanımızla sahada olacağız"

Güvenlik korucuları olarak kanlarının son damlasına kadar yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da terör örgütlerine yönelik yürütülen operasyonlarda olacaklarını dile getiren Sözen, Afrin'i teröristlerden temizlemek için canları ve kanları ile sahada olacaklarını söyledi. Sözen, "Güvenlik korucuları olarak nasıl ki; 40 yıllık terörle mücadele tarihimizde baskılara, tehditlere, şantajlara boyun eğmeyerek şehitler ve gaziler verme pahasına devletimizin yanında, ordumuz ve polisimizle beraber millete hizmet yolunda terörle ve teröristle mücadele ettiysek, bugün de bu mücadelenin içinde sonuna kadar yer alarak şehit ve gazi olma pahasına bu mücadelenin içinde olmaya devam edeceğiz. Nasıl ki; Sur'da, Cizre'de, Nusaybin'de, Şırnak merkezde, Hakkari'de çukur olaylarında PKK'yı püskürttüysek, bugün de askerimiz ve polisimiz ile birlikte Afrin'de PYD/ YPG'yi püskürtmek için elimizden geleni canımız ve kanımız pahasına yapacağız" diye konuştu.

"Afrin operasyonu Kürtlere karşı değil, Kürtlere zulüm yapan teröristlere karşı yapılıyor"

Afrin operasyonunun Kürtlere karşı yapılmadığını vurgulayan Ziya Sözen, bu operasyonun yıllardır Kürtlere karşı zulüm yapan terörist unsurlara kaşı yapıldığının çok iyi bilinmesi gerektiğini ifade etti. Sözen, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Biz Kürt kökenli, Zaza kökenli güvenlik korucuları olarak Afrin'de yürütülen operasyonun Kürtlere karşı değil, yılardır Kürtlere karşı zulüm yapan terörist unsurlara karşı yapıldığını çok iyi biliyoruz. Bu operasyona gönüllü olarak katılarak bu operasyonun Kürtlere karşı yapıldığı ile ilgili yalanlara en büyük cevabı veriyoruz. Biz Kürt kökenli, Zaza kökenli güvenlik korucuları Afrin'e soydaşlarımızı, din kardeşlerimizi, akrabalarımızı teröristlerin zulmünden kurtarmaya gidiyoruz. Bu dedikoduları, bu söylentileri ortaya atanlar dostumuz değil, düşmanımızdırlar. Bizim bizden başka dostumuz yoktur. Bu ülkede yaşayan bütün etnik unsurlar kardeştir. Ay yıldızlı bayrağımız hepimizin bayrağı, Türkiye Cumhuriyeti devleti hepimizin devletidir. Bizim başka devletimiz yoktur. Başka devlete de ihtiyacınız yoktur. Bu vesileler ile Zeytin Dalı harekatında şehit olan bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlık, sıhhat diliyorum. Güvenlik korucuları olarak aile fertlerimiz ile birlikte son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadelenin içinde askerimiz ve polisimiz ile birlikte olmaya devam edeceğiz. Allah askerimizin, polisimizin ve güvenlik Korucularımızın yar ve yardımcısı olsun." - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Güvenlik Korucularından Zeytin Dalı Harekatı'na Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement