Cansu Dere, Şahsiyet Dizisindeki Yeni Rolüne Hazır! - Son Dakika
Magazin

Cansu Dere, Şahsiyet Dizisindeki Yeni Rolüne Hazır!

Cansu Dere, Şahsiyet Dizisindeki Yeni Rolüne Hazır!

Sıra dışı bir hikayede izleyeceğimiz Cansu Dere kadın polis rolüne, çekimler öncesinde silah atış eğitimi alarak hazırlandı.

13.03.2018 09:22  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ay Yapım'ın yeni dijital dizisi "Şahsiyet" 17 Mart'ta puhutv'de başlıyor.

İstanbul 12 Mart 2018- Ay Yapım'ın puhutv'de 17 Mart Cumartesi günü yayınlanacak olan yeni dijital dizisi "Şahsiyet"te cinayet büro polisi Nevra'yı canlandıran Cansu Dere, rolüne hazırlık için silah eğitimi aldı. Uzun süredir atış poligonunda atış talimleri yapan ve son derece başarılı olan sanatçı, polis karakterine bürünebilmek için sıkı çalışıyor. Cansu Dere, atış eğitiminin yanı sıra, karakterinin psikolojisini izleyiciye doğru yansıtabilmek için, emekli bir kadın komiser danışmanlığında rolüne hazırlandı. Sanatçı böylece polislik mesleğinin ayrıntılarını iyice öğrenme şansı buldu.

Cansu Dere, Şahsiyet Dizisindeki Yeni Rolüne Hazır!

Cumartesi gecesi puhutv'de izleyici ile buluşacak "Şahsiyet"te 65 yaşındaki adli katip memurluğundan emekli olan Agah (Haluk BİLGİNER) ile Cinayet Büro Amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra'nın (Cansu DERE) kesişen yolları, heyecan dolu bir hikaye olarak karşımıza çıkacak. Peki, Agâh ve Nevra'nın adım adım birbirlerine yaklaşmaları sadece bir tesadüf mü yoksa büyük bir bulmacanın eksik parçası mı?

Cansu Dere, Şahsiyet Dizisindeki Yeni Rolüne Hazır!

İnternette yayınlanacak dizide Haluk Bilginer, Cansu Dere, Müjde Ar, Hüseyin Avni Danyal, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, Şenay Gürler, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Recep Usta, Rabia Soytürk, Ayhan Kavas rol alıyorlar. Ay Yapım'ın yeni dijital dizisi "Şahsiyet", Hakan Günday'ın özgün hikayesi. Onur Saylak'ın yönetmen koltuğuna oturduğu "Şahsiyet" 60 dakika olarak yayınlanacak. Dizide usta oyuncu Müjde Ar'ı dokuz yıl sonra ekranda izleme şansı bulacağız.

Cansu Dere, Şahsiyet Dizisindeki Yeni Rolüne Hazır!
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Cansu Dere, Şahsiyet Dizisindeki Yeni Rolüne Hazır! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement