Güzel Oyuncu Algı Eke, Ekranlara Geri Dönüyor - Son Dakika
Magazin

Güzel Oyuncu Algı Eke, Ekranlara Geri Dönüyor

Güzelliği ile önemli bir hayran kitlesi bulunan Güzel oyuncu Algı Eke, Kanal D ekranlarında yayınlanacak 'İsimsizler' dizisinde rol alacak.

20.03.2017 11:19  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güzel oyuncu Algı Eke, uzun bir aradan sonra yeni bir diziyle ekrana dönüyor. Ünlü oyuncu, Kanal D'nin iddialı dizisi 'İsimsizler' ile seyirci karşısına çıkacak.

DOKTOR ELİF'İ CANLANDIRACAK

Eke, İsimsizler dizisinde tıp fakültesindeki arkadaşlarının aksine tayini Güneydoğu bölgesine çıktığında tereddüt etmeden görevi kabul eden idealist doktor Elif Toprak'ı canlandıracak.


Doktor Elif, göreve başladığı yöredeki bazı gruplara inanıp, bölgeye gelen askeri gücün ortalığı daha da yangın yerine çevirdiğini düşünecek ve bu yüzden Kaymakam Fatih ile sık sık karşı karşıya gelecek.


ALGI EKE KİMDİR?

2013-2014 yılında başrolünü Engin Günaydın'ın üstlendiği Galip Derviş dizisinde canlandırdığı Hülya Uçar karakteriyle Türkiye'de geniş bir kitlenin tanıdığı Algı Eke, ayrıca oyuncu Celil Nalçakan ile birlikte netd.com adlı sitede 'Şişenin Dibi' adlı bir program yapmış, ancak 2 Ağustos 2013 tarihinde program bitmiştir. 6 haziran 2016 tarihinde Hayat Sevince Güzel dizisinde Zarife rolünü üstlenmiştir.



Güzel Oyuncu Algı Eke, Ekranlara Geri Dönüyor

Son Dakika Magazin Güzel Oyuncu Algı Eke, Ekranlara Geri Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement