Güzel oyuncu Belçim Bilgin'in yaz fotoğraflarına beğeni yağdı! - Son Dakika
Magazin

Güzel oyuncu Belçim Bilgin'in yaz fotoğraflarına beğeni yağdı!

Ünlü oyuncu Belçim Bilgin'in Instagram hesabından yaptığı paylaşımlara beğeni yağdı. Bir dergi için verdiği pozları paylaşan Bilgin'in fotoğrafları kısa sürede yoğun ilgi gördü.

03.07.2019 22:20  Güncelleme: 00:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2018'in Aralık ayında ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan ile yolları ayıran Belçim Bilgin, kısa süre önce yakın arkadaşı Beren Saat ile tatile gitmişti. Mehmet Günsür'le rol aldığı Aşk Tesadüfleri Sever filminin yeni versiyonunun çekimi için hazırlanan Belçim Bilgin, bir derginin Temmuz ayı için çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından yayınladı. Belçim Bilgin'in o paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Güzel oyuncu Belçim Bilgin'in yaz fotoğraflarına beğeni yağdı!

BELÇİM BİLGİN KİMDİR?

31 Ocak 1983 doğumlu Belçim Bilgin, Hacettepe Üniversitesi Bilgi-Belge Yönetimi mezunudur. Lise yıllarında amatör olarak tiyatro oyunlarında yer alan Belçim Bilgin, küçük yaşlardan bu yana oyunculuğa ilgi duymuştur. Bir arkadaşı aracılığıyla Yılmaz Erdoğan ile tanışan Bilgin, Sıfır Kilometre filminde rol almış ve okulu dondurduktan sonra Paris'e yerleşmiştir. Burada 2 yıl boyunca kalan Belçim, Dol isimli filmde rol almıştır. 2006 yılında Yılmaz Erdoğan ile evlenen Belçim Bilgin, ardından Hatırla Sevgili isimli dizide Defne karakterine hayat vermiştir. Aşk Tesadüfleri Sever filminin başrolünü üstlenen Belçim Bilgin şimdilerde filmin yeni versiyonu için hazırlık yapmaktadır.

Güzel oyuncu Belçim Bilgin'in yaz fotoğraflarına beğeni yağdı!
Güzel oyuncu Belçim Bilgin\'in yaz fotoğraflarına beğeni yağdı!

Son Dakika Magazin Güzel oyuncu Belçim Bilgin'in yaz fotoğraflarına beğeni yağdı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement