Güzel Oyuncu Hamile! Fahriye Evcen Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Güzel Oyuncu Hamile! Fahriye Evcen Kimdir?

Güzel Oyuncu Hamile! Fahriye Evcen Kimdir?

Burak Özçivit – Fahriye Evcen çiftinden mutlu haber geldi. Fahriye Evcen'in 2 aylık hamile olduğu ortaya çıkarken ünlü oyuncu merak konusu oldu. Peki Fahriye Evcen kimdir?

17.09.2018 12:30  Güncelleme: 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemin en başarılı kadın oyuncularından olan Fahriye Evcen, geçtiğimiz yıl kendisi gibi oyuncu ile evlenmişti. Örnek çiftten bir mutluluk haberi daha geldi. 32 yaşındaki Fahriye Evcen'in iki aylık hamile olduğu haberi geldi. Peki, Fahriye Evcen kimdir?

FAHRİYE EVCEN KİMDİR?

Fahriye Evcen, 4 Haziran 1986 tarihinde Almanya'nın Solingen şehrinde dünyaya geldi. Babası Selanik göçmeni olan Evcen'in annesi Çerkes. Aslen Samsunlu olan aile Almanya'ya göç etti. Fahriye Evcen'in Neşe, Ayşen ve Demet adında 3 ablası vardır.

Güzel Oyuncu Hamile! Fahriye Evcen Kimdir?

SOSYOLOJİ EĞİTİMİ ALIRKEN BİR TELEVİZYON PROGRAMINDA KEŞFEDİLDİ

Güzel oyuncu Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi'nde Sosyoloji okudu. Türkiye'ye ziyaret ettiği bir gün Oya Aydoğan'ın programına izleyici olarak katıldı ancak izleyici olarak katıldığı program bugün onu milyonlarca insanın tanıdığı bir televizyon yıldızı haline getirdi. Aldığı teklif sonrası Almanya'daki okulunu donduran Fahriye Evcen, 2014 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nin Tarih Bölümü'nden mezun olarak eğitim konusunda taviz vermediğini gösterdi.

Güzel Oyuncu Hamile! Fahriye Evcen Kimdir?

2005 yılında 'Asla Unutma' adlı televizyon dizisiyle oyunculuk hayatına adım atan güzel oyuncu, sırasıyla pek çok başarılı yapımlarda yer almıştır.

YAPRAK DÖKÜMÜ İLE ÇOK SEVİLDİ

Milyonları ekran başına kilitleyen dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Fahriye Evcen, dizide hayat verdiği Necla karakteri ile milyonların sevgilisi oldu. Yaprak Dökümü sonrasında da art arda dizi ve sinema filmi teklifleri alan Fahriye Evcen, Türkiye'ye tamamen yerleşti.

Güzel Oyuncu Hamile! Fahriye Evcen Kimdir?

HEM GÜZEL HEM BAŞARILI

Üne kavuştuktan sonra da eğitimini yarıda bırakmayan başarılı oyuncu aynı zamanda İngilizce, Almanca ve İspanyolca bilmektedir.

BURAK ÖZÇİVİT İLE EVLİLİĞİ

29 Haziran 2017'de kendisi gibi oyuncu ve model olan Burak Özçivit ile İstanbul'daki Sait Halim Paşa Yalısı'nda evlenen Fahriye Evcen'in 2 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Güzel Oyuncu Hamile! Fahriye Evcen Kimdir?

DÜNYANIN EN GÜZEL 30 KADINI ARASINDA

ABD'nin Los Angeles merkezli Buzznet isimli internet sitesinin açtığı "Dünyanın En Güzel 30 Kadını" oylamasında, aralarında , Emma Watson, Adriana Lima, Hillary Clinton ve Angelina Jolie'nin de yer aldığı listede dokuzuncu sırada yer alan Fahriye Evcen, duru güzelliği ile dikkat çekiyor.

Güzel Oyuncu Hamile! Fahriye Evcen Kimdir?
Güzel Oyuncu Hamile! Fahriye Evcen Kimdir?

Son Dakika Güncel Güzel Oyuncu Hamile! Fahriye Evcen Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Meggie: Resim cekincez diye kaplan uyutulmaz yazik ya boynuzunu ya derisini aliyosuniz simdi her sey vat deri kullanmaniza gerek yok insanlar luks gozukcez diye napcagimi sasirdi insanliktan cikmayin. Oyuncular iyi ama malesef dunyadada hepsi genelde dugusuz ozenti ve yapmacik 2 0 Yanıtla

Advertisement