Güzel Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun Son Halini Görenler Gözlerine İnanamadı - Son Dakika
Magazin

Güzel Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun Son Halini Görenler Gözlerine İnanamadı

Bir dönem FOX TV'de ekrana gelen O Hayat Benim dizisinde Nuran karakterini canlandıran ve rolü için 102 kiloya kadar çıkan Yeşim Ceren Bozoğlu'nu gören hayranları gözlerine inanamadı.

08.03.2019 19:23  Güncelleme: 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşim Ceren Bozoğlu, rol aldığı yeni dizisi 'Yüzleşme'deki görüntüsüyle sevenlerini şaşırttı.

İKİ YILDA 50 KİLO VERDİ

Yeşim Ceren Bozoğlu, 102 kiloya çıkınca 2017'de mide küçültme ameliyatı olmuştu. İki yılda tam 50 kilo verip 52'ye düştü. Bozoğlu, "Kiloların bir kısmını canlandırdığım rol için almıştım. Sonra sağlığım bozuldu, vermekte zorlandım. Bir daha kimse bana rol için kilo aldıramaz" dedi. 'Zümrüt' karakteri için saçlarını sarıya boyatan oyuncu, tartışma yaratacak bir açıklama da yaparak, "Saçım sarı, ama aklım ve beynim esmer." ifadelerini kullandı.

Güzel Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun Son Halini Görenler Gözlerine İnanamadı

"KENDİ İNTİKAMINI ALACAK"

Yeni dizisi Yüzleşme'de oynayacağı Zümrüt karakteri hakkında bilgi veren Bozoğlu, "45 yaşlarında. Masal'ın halası olarak biliniyor. Müthiş zeki, çok güzel bir kadın. Ama çok da gizemli. Geçmişi hakkında sadece eskiden bir hemşire olduğu biliniyor. Şimdi ise zengin iş kadını. Yıllarca Masal'la birlikte alacakları intikamı planladı. Ama kimsenin bilmediği Masal sayesinde kendi intikamını da alacağı." dedi.

Güzel Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun Son Halini Görenler Gözlerine İnanamadı

YEŞİM CEREN BOZOĞLU KİMDİR?

Yeşim Ceren Bozoğlu, 29 Temmuz 1974'te Ankara'da dünyaya gelen Türkiye'nin tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Bunlara ek olarak yönetmen, seslendirme sanatçısı ve eğitmendir.

Güzel Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun Son Halini Görenler Gözlerine İnanamadı

YILIN "GENÇ KADIN OYUNCUSU" SEÇİLDİ

Bozoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu oldu. Ardından sanat yaşamına tiyatro ile başladı. Mezun olduğu yıl oynadığı tek kişilik "Kadınlar" adlı oyun ile Cumhuriyet Gazetesi ve Ayşegül Yüksel tarafından yılın "Genç Kadın Oyuncusu" seçildi.

Güzel Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun Son Halini Görenler Gözlerine İnanamadı

BİRÇOK ÜNLÜ İSİMLE ÇALIŞTI

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, Şehir Tiyatroları, Duru Tiyatro gibi topluluklarda yer alan 44 yaşındaki Bozoğlu, yönetmenlik de yaptığı tiyatro oyunlarının yanı sıra çeşitli sinema ve dizilerde rol aldı. Tarık Akan, Haluk Bilginer, Güven Kıraç, Mazhar Alanson, Mehmet Aslantuğ, Zuhal Olcay, Oktay Kaynarca, Mehmet Ali Alabora, Emre Kınay, Hülya Avşar, Nejat İşler gibi her dönemin ünlü oyuncuları ile dizi ve filmlerde çalıştı. Semih Kaplanoğlu, Ömer Uğur gibi ünlü yönetmenler ile birlikte çalıştı. Sayısız kısa filmde oynadı.

Güzel Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun Son Halini Görenler Gözlerine İnanamadı

"DERSİMİZ OYUNCULUK" ADLI KİTAP YAZDI

Geniş Aile dizisinde "Domuşuk Sevim" karakterini canlandıran Bozoğlu, İpekyolu Film Festivali'nde "En iyi film" ödülünü kazanan, Türkiye'nin ilk doğaçlama sinema filmi "Bahtıkara"da başroldeydi. Ayrıca profesyonel olarak oyunculuk koçluğu yapan ve Türkiye'nin en tanınan ismi olan başarılı oyuncu Duru Tiyatro'da Türkçe, bir başka kursta İngilizce oyunculuk dersleri veriyor. Oyunculuk hakkındaki deneyimlerini paylaştığı "Dersimiz Oyunculuk" isimli bir kitap yazmıştır.

Güzel Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun Son Halini Görenler Gözlerine İnanamadı

2010 YILINDA EŞİNDEN BOŞANDI

Mirkelam'ın "Asuman Pansuman" ve Rober Hatemo'nun "Doludizgin" adlı şarkılarının kliplerinde de rol almıştır. 2 Eylül 2007 yılında oyuncu Sinan Çalışkanoğlu ile evlenmiştir. 2010 yılında eşinden boşanmıştır.

Güzel Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu\'nun Son Halini Görenler Gözlerine İnanamadı

Son Dakika Magazin Güzel Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'nun Son Halini Görenler Gözlerine İnanamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Dürbünlünün Marstaki Temsilcisi: resmen insanlıktan çıkmış. 2 12 Yanıtla
  • Ulvi: Eski hali daha güzel di. 8 6 Yanıtla
  • Gsli : Üç ton boyayı kime sürersen muhtemelen manken gibi olur 12 0 Yanıtla
  • tek tabanca34: yaw yetr beee mahalldeki hdp liler dhkp c liler yobazlar terörristler akp li olmuş cuma çıkışı insört dağtyor siz de burda halen bundan bahsediyorsunuz cumaya gelemeyen adamlar camimize hoşgeldiniz diyorlar dini siyasete alet edenin ALLAH A havale ediyorum 2 5 Yanıtla
  • Abuzer kömürcü: Şaptı şeker olmuş 5 2 Yanıtla
  • Bursali: Yemegin salcalisi kadinin kalcalisi guzeldir 4 2 Yanıtla
  • MÜLAYİM SERT: Kilolu daha güzeldi 0 6 Yanıtla
  • Salvo: Sanki rejimle verdi kiloları . Kestir mideyi gitsin kilolar 4 2 Yanıtla
  • HESAP UZMANI KEMAL: TANISAM NE OLUR FAYDASI MI VAR?BANA SAMAN LAZIM MEEEEE İZMİRİM SAMANSIZLIKTAN KURUDU MEEEEEEE 1 4 Yanıtla REİS: ULAN NE ADAMSIN KAFAYI YEDİN KAFAYI HASTANEYE GİT!! 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement