Güzel Spiker Canlı Yayında Patladı - Son Dakika
Güncel

Güzel Spiker Canlı Yayında Patladı

Güzel Spiker Canlı Yayında Patladı

Fatih Aksoy ve Ali Tezel Habertürk ekranlarında setlerde sigortasız işçi çalıştırıldığına ilişkin iddialar tartışıldı.

02.08.2012 10:38  Güncelleme: 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Med Yapım Genel Müdürü Fatih Aksoy, Habertürk TV canlı yayınına bağlanarak Ali Tezel ile dizi setlerindeki sigorta sorununu tartıştı.

Sosyal güvenlik müşaviri Ali Tezel ile yapımcı-senarist Birol Güven arasında başlayan dizi çalışanlarının sosyal güvenceleri olup-olmadığı tartışmasına Fatih Aksoy da dahil oldu. Habertürk ekranlarında Didem Yılmaz moderatörlüğünde setlerde sigortasız işçi çalıştırıldığına ilişkin iddiaları tartışılırken canlı yayına telefonla bağlanan Fatih Aksoy ile Ali Tezel arasında tartışma yaşandı.

Canlı yayın esnasında yükselen tansiyonu deneyimli spiker Didem Yılmaz da düşüremedi. Ali Tezel'in kendisine hakaret ettiğini iddia eden Fatih Aksoy Ali Tezel'in sürekli bağırıp çağırmasına çok kızdı.

"TEHTİD MESAJLARI ALIYORUM

Tehdit mesajları aldığını öne süren Tezel, "Sizden korkmuyorum. Elinizden geleni ardınıza koymayın." dedi. Fatih Aksoy'un görüşlerini almak isteyen başarılı spiker Yılmaz, iyi bir canlı yayın yönetemediği iddiaları sonrası oldukça sinirlendi. Habertürk spikeri ünlü yapımcıya "Bana işimi öğretmeyin" diye tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Güzel Spiker Canlı Yayında Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement