Güzelbahçe'de Başkanlar Halka Yemek Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Güzelbahçe'de Başkanlar Halka Yemek Dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Güzelbahçe İlçe Başkanlığı'nca Seyir Tepesi'nde düzenlenen iftar yemeği CHP'li başkanları ve Güzelbahçelileri aynı masada buluşturdu.

31.07.2012 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Güzelbahçe İlçe Başkanlığı'nca Seyir Tepesi'nde düzenlenen iftar yemeği CHP'li başkanları ve Güzelbahçelileri aynı masada buluşturdu. Hayırsever işadamlarının desteğiyle verilen iftar yemeğinde CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve CHP Güzelbahçe İl Başkanı Ednan Arslan, İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Esat Aslan ve Konak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yunak'ın yanı sıra CHP İl Yöneticileri Altan İnanç, Fulya Türkelli, belediye meclis üyeleri Özer Ertuğrul, Ertan Avkıran, İhsan Seyhan, Alpaslan Kandemir, Mehmet Soyoğlu ve Ayşe Akın da hazır bulundu.

Yaklaşık 600 kişinin davetli olduğu iftar yemeğinde başkanlar, yemekleri kendi elleriyle dağıttı.

Ramazan ayının kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve paylaşımın doruğa çıktığı bir ay olduğunu belirten CHP İl Başkanı Ali Engin, "Bu tür ortamlarda siyaset yapılmaz. Biz CHP olarak dinin siyasete alet edilmesine her zaman karşı çıktık. İnsanların inançları ile oynamak, siyasete alet etmek çok yanlış. Ancak günümüzde ne yazık ki özellikle iktidar partisi dini siyasete alet ederek halkın inançlarını istismar ediyor" diye konuştu.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de Ramazan'ın ilk gününden itibaren Güzelbahçeli hayırseverlerin de desteğiyle her gün en az 500 kişiyle birlikte iftar sofrasında buluştuklarını dile getirerek, "Biz burada her akşam soframızı paylaşıyoruz" dedi.

(HD)

31.07.2012 12: 25: 35

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzelbahçe'de Başkanlar Halka Yemek Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement