Güzellerden Agiad'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Güzellerden Agiad'a Ziyaret

Güzellerden Agiad\'a Ziyaret

Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) Başkanı Tamer Gülcan, bölgede büyümenin sadece ekonomi ile değil, sosyal zenginlikle sağlanabileceğini söyledi.

03.05.2014 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) Başkanı Tamer Gülcan, bölgede büyümenin sadece ekonomi ile değil, sosyal zenginlikle sağlanabileceğini söyledi.

Sude Casting Ajans'ın bölgede ilk kez gerçekleştireceği "Akdeniz Güzellik Yarışması" adayları AGİAD'ı ziyaret etti. AGİAD Başkanı Tamer Gülcan, güzellik yarışmasına aday olma cesaretini gösteren gençleri kutladığını belirterek, "Bölgemiz sadece endüstrinin ya da tarımın merkezi olmamalı. Turizm ve hizmet sektöründe de varlığından söz eden bir Doğu Akdeniz'e ihtiyacımız var. Türkiye'nin her bölgesinde güzellik yarışmaları düzenlenmiyor. Bölgemizin bu düzeye geldiğini görmek bizi mutlu ediyor. Gerçekleştirilen organizasyona elimizden geldiğince destek vermeye çalışacağız" dedi.

Sude Casting Ajans Yetkilisi Bahar Bilkay ise Mr & Miss Akdeniz Güzellik Yarışması 2014'e başvuruların internet üzerinden gerçekleştiğini, ön elemelerin tamamlandığını söyledi. 16-26 yaş aralığında en az 1.70 boyundaki 15 kadın, 1.80 boyundaki 15 erkek adayın yarışacağını belirten Bilkay, "Bölgede bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz. Adaylarımız şu anda kampta. Dans, yürüyüş gibi eğitimler alıyor. Özel bir koreografi hazırlıyoruz. 7 Mayıs'ta gerçekleştirilecek törenle birincilerimizi belirleyeceğiz. Vatan Şaşmaz'ın sunacağı gecemizde aralarında Tuğba Özay, Aysu Baceoğlu ve AGİAD Başkanı Tamer Gülcan'ın yer alacağı jüri üyelerimiz bize destek olacak. Bölgeye güzel bir organizasyon armağan etmek istiyoruz" dedi.

Güzellik yarışmasına katılan adaylar, AGİAD Başkanı Tamer Gülcan, Başkan Yardımcısı Sefa Noyaner, Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Yakın'a Adana ekonomisine dair sorular yönelttiler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzellerden Agiad'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement